Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ BUK ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ!!!




https://socioecohistory.files.wordpress.com/2014/07/malaysian-airlines-mh17-shot_down_over_eastern_ukraine.jpg?w=494&h=283Πρώτα έβγαλαν τις φώτο με τις συστοιχίες των ουκρανικών Buk που είχαν τοποθετηθεί στην περιοχή πάνω από την οποία το Κίεβο έφερε το Μαλαισιανό Μπόινγκ.

Και μετά ήρθε και το βίντεο από τον δορυφόρο που δείχνει την εκτόξευση του πυραύλου!
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/eikona-1.png

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/eikona-2.png
http://www.defencenet.gr/defence/sites/default/files/styles/830x420/public/GALLERY/doryforos-buk.png
Έτσι θα λήξουν και τα “δημοσιεύματα” σύμφωνα με τα οποία “αρχηγός” των Ρωσόφωνων το όνομα του οποίου φυσικά δεν αναφέρεται “παραδέχθηκε” ότι έχουν…κτλ κτλ. Άρα….


Οι φωτό και το βίντεο τα λένε ΟΛΑ!
Κάθε καλοκαίρι κι ένα έγκλημα με θύματα αθώους ανθρώπους και παιδιά μόνο και μόνο για να χρησιμοποιήσουν τους νεκρούς για την προπαγάνδα και την επίτευξη των εγκληματικών τους στόχων!
Πέρυσι στην Συρία φέτος στην Ουκρανία! Άλλο ένα έγκλημα των ΗΠΑ δια αντιπροσώπου που μένει ατιμώρητο. Και μάλιστα έγκλημα το οποίο είχε κατά κάποιο τρόπο "ανακοινωθεί" 40 μέρες πριν συμβεί, με το περίεργο Τουίτ που έκανε το γύρω του διαδικτύου και έλεγε:
 "Σύντομα πάνω από το Ερείπιο (Ουκρανία) θα καταρριφθεί αεροπλάνο γεμάτο ευρω-τουρίστες. Τότε θα είναι η αφορμή για την επίσημη πρόσκληση στο ΝΑΤΟ. Έτσι βλέπω".



Είναι οι βρωμοαμερικανοί που στην κυριολεξία μαζί με τις φασιστοσυμμορίες τους πατάνε επί πτωμάτων!

Όπως και πέρυσι στην Συρία, έτσι και φέτος οι προστατευόμενοι των ΗΠΑ και οι ίδιοι οι προστάτες, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ και πάλι και παρά την προπαγάνδα πο έχουν εξαπολύσει τους βλέπουν ΟΛΟΙ.

Περαστικούλια. 

Απο την Σοφία
olympia spyr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...