Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Έξαλος ο Βενιζέλος με την επίσκεψη Σαμαρά στην Αμφίπολη. Διέταξε δική του ανασκαφή.

ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝΣύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες έξωθεν του μαντρότοιχου που περιβάλει το ταφικό μνημείο, στην Αμφίπολη, βρέθηκαν δεκατρία αρχαία κοϊνάκια (=μπίλιες από ψημένο πηλό βαμμένες), εκ των οποίων το ένα κοϊνάκι ήταν χρώματος μπλε !!!
Εικάζεται σχεδόν με βεβαιότητα, ότι το μπλε κοϊνάκι ανήκει στον γιο του μεγαλέξαντρου, τον μικρό Αλέξαντρο τον Δ΄…!
Διότι σύμφωνα με κοινό χρησμό των μαντείων των Δελφών και Δωδώνης, μόνο βασιλόπαιδες ηδύναντο να κατέχουν μπλε κοϊνάκια και υποχρεωτικά οι παίδες των "υπό", να κάθονται και να χάνουν!!!
— Σύμφωνα δε με τας αρχαίας βασιλικάς παραδόσεις, τα μπλε βασιλικά κοϊνάκια, κατασκευάζοντο μόνο στας αρχαίας Σέρρας, με ότι συνειρμό τούτο συνεπάγεται!!!!
— Διαβάζοντας λοιπόν για το συγκλονιστικό αρχαιολογικό εύρημα, οι υφυπουργοί πολιτισμού και αθλητισμού, προσέτρεξον ασθμαίνοντες στον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά – Μπενάκη, για να παρατήσει πάσαν σκέψη για ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγών, των ακτινιδίων τε και φραουλών τοιούτων, για να φτάσουν οι εναπομείναντες παράδες, ώστε να βρεθούν και άλλα μπλε κοϊνάκια και ότι περισσέψει να μπει στο προεκλογικό ταμείον !!!
— Μετά πολλαπλής σκέψεως και συζήτησης με τον ύψιστο και αφού ξέχασε παντελώς να ενημερώσει και τον Ευάγγελο, ο πρωθυπουργεύων μπαχλέμπης (Σαμαράς), έδωσε εντολή συνέχισης της χρηματοδότησης της ανασκαφής για άλλα 50 χρόνια. Κατόπιν αυτού αποφάσισε να επισκεφτεί μετά της συζύγου του το ταφικό μνημείο.
—Φαίνεται οτι η κίνηση αυτή του Σαμαρά, ενόχλησε τα μάλα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (;;;) και συνταγματολόγο και πρωην υπουργό οικονομικών κλπ κλπ κλπ...
—Ο Ευάγγελος λοιπόν θέλοντας να τραβήξει πάνω του την προσοχή των ΜΜΕ και ταυτόχρονα να "απαντήσει" στην επίσκεψη Σαμαρά στις ανασκαφές της Αμφίπολης και την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, επισκέφθηκε σήμερα τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α' Νεκροταφείο. Εκεί δήλωσε, αποκλειστικά σε Μεgάλο κανάλι, πως τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν ανασκαφές στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πως μέσα στον τάφο βρίσκεται ο Ανδρέας Παπανδρέου.
—Σύμφωνα πάντα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι αρχαιολόγοι πιστεύουν πως μέσα στον τάφο, εκτός απο τον Ανδρέα Παπανδρέου, βρίσκεται το Συμβόλαιο με το Λαό, το Ραντεβού με την Ιστορία, το Χρονοντούλαπο της Ιστορίας, το ιστορικό πάμπερ, ενώ ένας αρχαιολόγος υποστηρίζει πως μέσα στον τάφο βρίσκεται και το τρένο της Αλλαγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...