Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001 ? (Aναδημοσίευση)


«11/9»- Αλήθειες και ψέματα.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2001, η κυβέρνηση Μπους δήλωσε ότι επισήμως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν υπεύθυνος για τις επιθέσεις της «11/9».
Τρεις ημέρες αργότερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι η κυβέρνηση σύντομα θα φέρει στην δημοσιότητα τα αποδεικτικά στοιχεία κατά του Μπιν Λάντεν.
Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Μπους ερωτώμενος για την δήλωση του Κόλιν Πάουελ απάντησε ότι η κυβέρνηση είχε πολλά στοιχεία, αλλά τα περισσότερα ήταν απόρρητα. Ο Μπους υπογράμμισε, πάντως, ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που διαθέτουν οδηγούν σ` ένα άτομο, καθώς και μία παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση.
Η σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Κοντολίζα Ράις προέβη σε παρόμοια δήλωση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το Fox News.
Συγκεκριμένα η Ράις είπε: Έχουμε πολλές αποδείξεις σχετικά με τους δεσμούς μεταξύ Οσάμα Μπιν Λάντεν και Αλ Κάιντα, καθώς και για το τι ακριβώς συνέβη την 11η Σεπτεμβρίου.
Η Ράις αρνήθηκε να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία, καθώς ισχυρίστηκε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν απόρρητα..
ΟΜΩΣ …. αφού τα απόρρητα αποδεικτικά στοιχεία που …ισχυρίζονταν ότι διαθέτουν οι αμερικάνικες αρχές, στοιχειοθετούσαν την συμμετοχή του Μπίν Λάντεν στις επιθέσεις της «11/9», ΓΙΑΤΙ δεν είναι καταζητούμενος για αυτά τα εγκλήματα;
Το ότι ο Οσάμα Μπίν Λάντεν βρίσκεται στη λίστα των περισσότερο καταζητούμενων ανθρώπων που διατηρεί το FBI, είναι γνωστό από τα διάφορα ΜΜΕ.
Εκείνο που επιμελώς μας αποκρύβουν, ( εδώ ) είναι το ότι δεν κατηγορείται για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους !!!!
Σύμφωνα με το κείμενο της επικήρυξής του, κατηγορείται για συμμετοχή στις βομβιστικές……επιθέσεις που σημειώθηκαν στις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Τανζανία και την Κένυα τον Αύγουστο του 1998 !
Καμία αναφορά δεν υπάρχει στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 !!!
ΠΟΤΕ μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας κάποιο από τα …απόρρητα στοιχεία που ισχυριζόταν ότι είχε στην κατοχή της.
Γιατί ; Επειδή τα αποδεικτικά στοιχεία κατά του Μπιν Λάντεν ήταν πολύ αδύναμα για να κατατεθούν στο δικαστήριο;
Αυτή ήταν η άποψη (μέσα από την στήλη του στο περιοδικό New Yorker) του δημοσιογράφου Seymour Hersh, που επικαλείτο πηγές της CIA και πηγές Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ξένες μυστικές υπηρεσίες είχαν επίσης ερευνήσει την υπόθεση, αλλά δεν βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία.
Για παράδειγμα, η αρχηγός της Ομοσπονδιακή Εισαγγελίας της Γερμανίας, Kay Nehm, παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία που να συνδέουν τον Μπιν Λάντεν με τις επιθέσεις της «11/9».
Για την ενεργοποίηση του άρθρου V του καταστατικού του ΝΑΤΟ σχετικά με την εμπλοκή σε πόλεμο κατά της τρομοκρατίας , ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας είχε πει ότι : «Οι αποδείξεις που συνδέουν Αλ Καιντα , Αφγανιστάν και Μπίν Λάντεν , προέρχονται από το εξωτερικό. Ωστόσο οι αποδείξεις δεν μας έχουν ….παραδοθεί»!!
Την 1 Οκτωβρίου 2001 ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ είπε στην Βουλή των Κοινοτήτων ότι η υπόθεση κατά του Μπιν Λάντεν είχε αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία !
Αργότερα έδωσε στην δημοσιότητα τον φάκελο Μπιν Λάντεν. Ας δούμε την άποψη των μεγάλων βρετανικών εφημερίδων:
Η «The Independent» τον περιέγραψε ως τίποτε περισσότερο από εικασίες.
Η «Guardian» κατέληγε στο συμπέρασμα ότι ο φάκελος ήταν σχεδόν άχρηστος, από νομικής άποψης.
Η «Times» αφού μελέτησε τον φάκελο κατέληγε και αυτή στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να συνδέουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν με τις επιθέσεις της «11/9».
Ποια είναι όμως η άποψη του… ίδιου του Μπίν Λάντεν ;
Σε μια δήλωση του (16 Σεπτεμβρίου 2001) που μεταδόθηκε από το Al-Jazeera, ο Μπιν Λάντεν αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή.
Ημέρες αργότερα, επανέλαβε την άρνηση αυτή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην πακιστανική εφημερίδα Ummaut.
Στις 3 Νοέμβριου 2001, το Al-Jazeera μετέδωσε μια τρίτη δήλωση, στην οποία ο Μπιν Λάντεν αρνήθηκε τη συμμετοχή του.
Φυσικά οι δηλώσεις αυτές δεν έτυχαν της πρέπουσας δημοσιότητας από τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ήταν τελικά μια ξαφνική χαοτική ημέρα ή μια καλά προσχεδιασμένη ημέρα;  

Tο κίνημα «9/11 Truth»
Η 11η Σεπτέμβρη ήταν η πραγματική όψη του τρόμου. Το σενάριο του κινήματος «9/11 Τruth»  υποστηρίζει πως άγγιξε πολλά «αναπάντητα ερωτήματα» . Πιθανόν και δικά μας. Αυτά είναι:
1) Πώς, αφού κανένα κτίριο δεν έχει ποτέ καταρρεύσει από φωτιά, έπεσαν 3 τεράστια οικοδομήματα εκείνη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου και του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου 7, το οποίο σημειωτέον δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο;
2) Γιατί, εάν η φωτιά από τους υδρογονάνθρακες φτάνει στο ανώτερο σημείο στους 1.800 βαθμούς Φαρενάιτ και το ατσάλι λιώνει στους 2.700, οι Πύργοι αποδυναμώθηκαν όσο χρειαζόταν ώστε να πέσουν, σε τόσο σύντομο χρόνο – μόνο 56 λεπτά στην περίπτωση του Νότιου Πύργου;
3) Γιατί, εάν η σύγκρουση κατέστρεψε τα μαύρα κουτιά των αεροπλάνων, το FBI μπόρεσε να βρει σε άριστη κατάσταση το διαβατήριο του Σατάμ Αλ Σουκάμι, ενός από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές της πτήσης 11 της εταιρείας Αmerican Airlines;
4) Πώς να εξηγήσουμε τη μη αποτελεσματικότητα του FAA (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ) και της NORAD (Διοίκηση Αεράμυνας);
5) Πώς μπορούσαν να επιτρέψουν, μια ώρα μετά τη σύγκρουση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ένα προφανώς εχθρικό αεροπλάνο να συντριβεί πάνω στο Πεντάγωνο;
6) Γιατί το υπουργείο Άμυνας επέλεξε να κάνει έναν τεράστιο αριθμό στρατιωτικών ασκήσεων την 11η Σεπτέμβρη - δεσμεύοντας στρατιωτικό προσωπικό και αεροσκάφη και σπέρνοντας την αναταραχή και την αμφιβολία σχετικά με το ποιος ήταν ποιος εκείνη την ημέρα;
7) Γιατί ήταν τόσο σημαντικό, όπως είπε ο πρώην  δήμαρχος Ρούντολφ Τζουλιάνι, να καθαριστούν τα συντρίμμια πριν βρεθούν όλα τα πτώματα;
8) Ποιός θα απαντήσει σχετικά με τη πορεία των μετοχών των αερογραμμών American και United τις μέρες πριν τις επιθέσεις; Υπήρχαν τόσα πολλά ερωτήματα. Αλλά όταν επρόκειτο για το μεγάλο «γιατί» της 11ης Σεπτέμβρη, υπήρχε η μόνη κλασική ερώτηση: «Ποιος επωφελείται;»

NYC 1Οι αποκαλύψεις Μπιλ Κλίντον
Μία αποκάλυψη  αφήνει άφωνη τον πλανήτη. Ο Μπιλ Κλίντον, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, φέρεται να είχε αποκαλύψει στην Αυστραλία, πως ο Μοχάμεντ Άτα και  άλλοι τρομοκράτες ετοιμάζουν το πολύνεκρο σχέδιό τους.
Σύμφωνα με το CNN, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001 ο Μπιλ Κλίντον μιλώντας σε επιχειρηματίες στην Αυστραλία, φέρεται να αποκάλυψε το τι έγινε με τον αρχηγό της Αλ Κάιντα. Σε ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το SkyNewsAustralia ακούγεται ο Κλίντον να λέει ότι δεν προχώρησε στην πυραυλική επίθεση κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν εξαιτίας των παράπλευρων απωλειών που θα υπήρχαν.
Ο Κλίντον ακούγεται να λέει: «Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Πέρασα πολύ καιρό να τον παρατηρώ και μια φορά παραλίγο να τον πιάσω. Θα μπορούσα να τον έχω σκοτώσει, αλλά θα έπρεπε να καταστρέψω μια μικρή πόλη που λέγεται Κανταχάρ στο Αφγανιστάν και να σκοτώσω σχεδόν 300 αθώες γυναίκες και παιδιά. Αν το έκανα δεν θα ήμουν διαφορετικός από εκείνον».
Το ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στο SkyNewsAustralia ο Μάικλ Κρόγκερ, πρώην επικεφαλής του κόμματος των Φιλελευθέρων της Αυστραλίας και μεταδόθηκε από την εκπομπή PaulMurrayLive.
«Η συνάντηση καταγράφηκε εν γνώσει του», είπε ο Κρόγκερ στην εκπομπή. «Η κασέτα δεν έπαιξε ποτέ... Ο Κλίντον απαντούσε σε ερώτηση για τη διεθνή τρομοκρατία και έκανε κάποιες εκπληκτικές παρατηρήσεις που μέχρι τώρα έμεναν στην κατοχή μου».

Ηξεραν...
Πληροφοριοδότης του FBI στους κόλπους της αλ Κάιντα,  σύμφωνα με ρεπορτάζ του δικτύου NBC και της εφημερίδας Washington Times, συναντήθηκε με τον Μπιν Λάντεν και γνώριζε ότι ο πρώην ηγέτης του τρομοκρατικού δικτύου σχεδίαζε να χρηματοδοτήσει επιθέσεις, 
Ο πληροφοριοδότης είχε εργαστεί ως οδηγός του ακραίου αιγύπτιου σεΐχη Ομάρ Αμπντέλ Ραχμάν.
Ο Ραχμάν φέρεται ότι είπε στον πληροφοριοδότη "αν χρειαστείς χρήματα, πήγαινε κατευθείαν στον Οσάμα και πες του ότι σε έστειλα εγώ".
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ούτε το Κογκρέσο ούτε η Επιτροπή για την 11η Σεπτεμβρίου γνώριζαν για την ύπαρξη του πληροφοριοδότη παρά τις εκτεταμένες έρευνες για τις επιθέσεις από τις οποίες σκοτώθηκαν περίπου 3.000 άνθρωποι.
Πόσα σενάρια θα ακούσουμε ακόμα; Σίγουρα πολλά. Το πραγματικό είναι καλά κρυμένο. Κάπου που πιθανό να μη μάθουμε και ποτέ.
  
Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Τον βάφτισαν “συνωμοσιολόγο” τήν ίδια στιγμή που οι ίδιοι διακινούσαν τερατώδεις θεωρίες συνωμοσίας για να κρύψουν την φρικτή αλήθεια.


Ο Phillip Marshall όμως μόνον συνωμοσιολόγος δεν ήταν. Αντίθετα, ήταν ο μόνος που αποκάλυψε ονόματα, τοποθεσίες και όλο το παρασκήνιο πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα. Του έκλεισαν το στόμα δολοφονώντας αυτόν, τα παιδιά του, ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας. Ένας ρουφιάνος δημοσιογράφος…


τοπικής εφημερίδας έγραψε ότι “αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα” και έτσι τα ΜΜ”Ε” μπόρεσαν να στήσουν την αποσιώπηση του εγκλήματος. “Δολοφόνησε τα δυο του παιδιά, τον σκύλο και αυτοκτόνησε”…


20131216-235219.jpgΈτσι, αντί για τους προφανείς ενόχους που θησαύρισαν από την πρέζα του Αφγανιστάν και τα πετρέλαια του Ιράκ, ο κόσμος κυνηγά τους νεφελίμ.


Η ηχηρή δικαίωση ενός μάρτυρα της Αλήθειας. Τον σκότωσαν μαζι με τα δυο του παιδιά, επειδη αποκάλυψε την εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας στην 9/11.


Μία μικρογραφία της “11ης Σεπτεμβρίου” είχε γίνει και με την τρομοκρατική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης:


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απέλασαν νύχτα τον σαουδάραβα που είχε συλληφθεί στην Βοστώνη για λόγους “Εθνικής ασφάλειας”!!

Η αμερικανική κυβέρνηση γνώριζε για την επίθεση.


Παρά τους ισχυρισμούς ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «δεν θα μπορούσαν να είχαν ποτέ φανταστεί» μια τέτοια επίθεση, όπως αυτή που σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, αμέτρητες κυβερνητικές πηγές έχουν παραδεχθεί στα χρόνια που ακολούθησαν ότι τα τραγικά γεγονότα εκείνης της ημέρας θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.


Μεταξύ αυτών τρεις υψηλόβαθμοι μυστικοί πράκτορες, οι οποίοι αποκαλύπτουν πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν ενήμερη για την επερχόμενη καταστροφή και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να την σταματήσει.

-Αντισυνταγματάρχης Anthony Shaffer

Ο πρώην ανώτερος αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών προσπάθησε να ενημερώσει την κυβέρνηση για διάφορους πράκτορες της Αλ Κάιντα, συμπεριλαμβανομένου του θεωρούμενου ως αρχηγού των αεροπειρατών Μοχάμεντ Άτα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Able Danger.»

«Δεν είχα καμία πρόθεση να γίνω ρουφιάνος», είπε ο Shaffer. «Όταν αποκάλυψα στην επιτροπή που ερευνούσε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου ότι γνωρίζαμε πράγματα για τις επιθέσεις ένα χρόνο πιο πριν, το έκανα επειδή ήθελα απλά να πω την αλήθεια και να τηρήσω τον όρκο μου», πρόσθεσε.


-Μεταφραστής του FBI Sibel Edmonds


Ο πρώην πράκτορας του FBI, ο οποίος μετέφραζε περιεχόμενο συνομιλιών που είχαν υποκλαπεί και είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητες επιχειρήσεις της NSA, Sibel Edmonds, αποκάλυψε το 2004 ότι το FBI είχε αγνοήσει τις πληροφορίες για συγκεκριμένα σχέδια των τρομοκρατών να χρησιμοποιήσουν αεροπλάνα ως όπλα.

«Θα έπρεπε να είχαμε σημάνει πορτοκαλί ή κόκκινο συναγερμό, τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2001. Υπήρχαν πάρα πολλές πληροφορίες διαθέσιμες», δήλωσε ο Edmonds. «Υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των αεροπλάνων, γνωρίζαμε ότι σχεδιάζεται μία επίθεση εντός των επόμενων 2 ή 3 μηνών και ότι πολλά άτομα που θα συμμετείχαν σ” αυτή βρίσκονταν ήδη στη χώρα από το Μάιο του 2001. Θα έπρεπε να έχουν θέσει σε εγρήγορση τον κόσμο για την επερχόμενη απειλή», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο Edmonds αποκάλυψε ότι η αμερικανική κυβέρνηση συνεργαζόταν με πυρήνες της Αλ Κάιντα από το 1996 μέχρι και την ημέρα των επιθέσεων.


-Πρώην επικεφαλής της NSA Thomas Drake


Το πρώην ανώτατο στέλεχος της NSA Thomas Drake έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η NSA «αναμφίβολα» θα μπορούσε να έχει σταματήσει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.


«Η NSA είχε εξαιρετικής σημασίας πληροφορίες για τη δράση της Αλ Κάιντα και των υπόλοιπων τρομοκρατικών ομάδων, τις οποίες δεν αξιοποίησε ποτέ σωστά», αποκάλυψε ο Drake σε μια πρόσφατη συνέντευξη. «Απλά δεν αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν»…

Whistleblowers : αυτοί που γνώριζαν μυστικά


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...