Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πολίτες στο Προσκήνιο: Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση της "Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης" με θέμα τον ΕΝΦΙΑ στο λιμάνι της ΙΤΕΑΣ.

 
                 ΔΕΛΤΙΟ                   ΤΥΠΟΥ                        
Εκδήλωση για τον ΕΝΦΙΑ
Προβλήτα Ιτέας 13-9-2014
Χαιρετίζουμε την εκδήλωση ενάντια στον ΕΝΦΙΑ, που διοργανώνει η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ πολιτών που θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα της Ιτέας το Σάββατο στις 13-9-2014 στις 7:30 μ.μ. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν ενεργά και με κάθε τρόπο.
Για να ενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. 

Δεχόμενη ολόκληρη η κοινωνία καίρια απανωτά χτυπήματα απ’ ευθείας στο εισόδημά της, το οποίο της εξασφάλιζε έναν άξιο Βίο και την αξιοπρέπεια της ίδιας της ανθρώπινης υπόστασής της, σήμερα, μετά απο 5 χρόνια κουράγιου και θυσιών, βάλλεται στα ίσια η ίδια η Εστία, τα σπίτια μας δηλαδή, με το φόρο του ΕΝΦΙΑ.
Ενός φόρου που ΜΟΝΟ ληστρικό και παράνομο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις,  γιατί δεν εξορθολογήζει την σχέση πραγματικού εισοδήματος και φόρου, ούτε ανακατανέμει τα βάρη προς όφελος των αδυνάτων, αλλά μοναδικό  στόχο έχει την πλήρη υποταγή της κοινωνίας και τον έλεγχο του λαού μας. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Η δημοτική μας παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» το θέμα του ΕΝΦΙΑ  έφερε στο Δ.Σ. του Δήμου ΔΕΛΦΩΝ στις 12/8/2014 και με Δ.Τ.  από 28/8/2014 έχουμε ήδη ενημερώσει τους  δημότες οτι:  ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΟΜΌΦΩΝΑ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΉ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ:  «Έχουμε χρέος να αποφασίσουμε και να δημοσιοποιήσουμε προς το Υπ. Οικονομικών και την Κυβέρνηση, πως ως Δημοτική Αρχή, είμαστε αντίθετοι και ενάντιοι σε αυτά τα σαρωτικά φορολογικά μέτρα.»……   
    Ο Δήμος με την απόφασή του αυτή, στο τέλος της θητείας του, για πρώτη φορά έκανε ένα θεαματικό βήμα υπέρ των πολιτών. ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ Οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ.
      
ΤΩΡΑ,  είναι ανάγκη να συσπειρωθούμε όλοι μαζί. Πολίτες, δημοτική Αρχή, όλες οι κοινωνικές ομάδες. Κανείς μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Στόχος έχει γίνει  ο καθένας μας χωριστά, όπως έσχατα συνέβηκε με τους  Εμπόρους  & τους Επαγγελματίες. Είναι φανερό ότι χτυπιέται αλύπητα ακόμα και η ελάχιστη οικονομική ικμάδα σε αυτό τον τόπο.
Ο Δήμος από την άλλη καλείται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, δηλαδή στην τσέπη των δημοτών, για να πληρώσει τον δικό του  ΕΝΦΙΑ, επιβαρύνοντας έτσι  ακόμη περισσότερο την δύσκολη οικονομική  κατάσταση  τόσο του ιδίου όσο και των δημοτών του.
ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ  ΟΤΙ  ΟΛΑ  ΤΟΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ  ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ  ΔΗΜΩΝ   ΚΑΙ  ΔΗΜΟΤΩΝ  ΜΕ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ  ΜΑΣ  ΣΤΙΣ  ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ  ΝΕΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΜΟΝΤΕΛΟΥ,  ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ  ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

             Η παράταξή μας  ΚΑΛΕΙ τους δημότες του Δήμου μας να αντιδράσουν,  με κάθε τρόπο,  στην φοροκαταιγίδα που έχει εξαπολύσει η Κυβέρνηση ως σήμερα, η οποία  αναμένεται να συνεχιστεί με αύξηση του ΦΠΑ σε ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΕΗ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.!!!
Ζητάμε με αποφασιστικότητα την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, , Ενάντια στον Φόβο,  την Ιδιώτευση και την Απραξία.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους δημότες να στηρίξουν και ενισχύσουν κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία πολιτών που γίνεται ενάντια στην φορολογική λαίλαπα, ενάντια στο μέλλον του τόπου και στις γενιές που έρχονται.   

 «Κανένας φόρος δεν επιβάλλεται όταν δεν αποβλέπει σε δημόσια ωφέλεια. Όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να συνεργάζονται στον προσδιορισμό των φόρων, να επιβλέπουν τη χρήση τους και να ελέγχουν την διαχείρισή τους». 220 χρόνια πριν! από την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη της Γαλλικής Επανάστασης.


Για την Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών
«ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

                                                ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
        ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...