Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΟΧΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ

Η μπόχα η δυσωδία και η διαφθορά έχουν ονοματεπώνυμο. Με το να βγαίνει το κάθε κομματόσκυλο και να δηλώνει οτι “Κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός – μικρός Τσοχατζόπουλος”, όπως είπε η ηθοποιός (τρομάρα της) και πρώην υφυπουργός Ελένη Κουντουρά, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Η άθλια συμμορία των διεφθαρμένων που γίνονταν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, υπουργοί, διοικητές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μόνο και μόνο επειδή είχαν την κομματική ταυτότητα, νομίζουν οτι είναι όλοι σαν τα μούτρα τους.  Και μετά απορούμαι οταν βγαίνει ο υιός Ψυχάρης απο το κανάλι του μπαμπά του και  προσπαθεί να μας πείσει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε το Ελληνικό χρηματιστήριο (και Γαλλίας,Γερμανίας,Σουηδίας;;;;;;;;;;;;)

Να μας κάνει λοιπόν τη χάρη η "κυρία" αυτή και να κρατήσει τους χαρακτηρισμούς για τα μούτρα της, τα δικά της και των ομοίων της μια και τους έχει ήδη επάξια κερδίσει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...