Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ! Η Αργεντινη εκτόξευσε τον πρωτο δορυφόρο της λατινικής Αμερικής αγνοώντας τον Γιαννη Πρετεντερη.

…ευτυχώς που δεν γιναμε Αργεντινη να μπούμε στο στόχαστρο τυχόν επίθεσης εξωγήινων. Ε κύριε Γιάννη; Την Πέμπτη η Αργεντινή εκτόξευσε τον ARSAT-1, τον αργεντινικο δορυφορο 100% κατασκευασμένο στην χωρα. Ειναι ο πρώτος δορυφόρος που εκτοξεύει λατινοαμερικανική χωρα παρα τις διαβεβαιώσεις του Mega, του ΣΚΑΪ κλπ οτι η Αργεντινη χρεοκόπησε.
Και η Ελλαδα κύριε;
Η Ελλαδα πούλησε νύχτα τον ΟΤΕ στους Γερμανούς οι οποίοι με την σειρά τους έβγαλαν στο σφυρί τον Hellasat. Στοχεύοντας πάντα στην αναπτυξη. Της Γερμανιας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...