Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: Για τις απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Δελφών

Δελτίο τύπου
17-10-2014

Φίλοι και φίλες
Την Παρασκευή 17-10-2014 καταθέσαμε στον εισαγγελέα Άμφισσας, μηνυτήρια αναφορά σχετική με τις πάνω από 500 πράξεις – αναθέσεις που  η απερχόμενη δημοτική αρχή του Δ. Δελφών είχε αποφασίσει το χρονικό διάστημα Ιουνίου- Αυγούστου 2014.
Με την αναφορά μας αυτή η οποία στέλνεται και στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, ζητάμε να διερευνηθεί ποινικά η διάπραξη, ενδεχομένως, εγκλημάτων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν στις εκλογές του Μαΐου θα τιμήσουν με την αρωγή και την γνώση τους την προσπάθεια αυτή.
Προκειμένου και να σταματήσει το απαράδεχτο φαινόμενο των πολλαπλών αναθέσεων αλλά κυρίως να αποδοθεί δικαιοσύνη σε ενδεχόμενες παράνομες ενέργειες.
  Την ώρα που υπάρχουν συμπολίτες μας άνεργοι και κάτω από κάθε όριο φτώχειας, την ώρα που οι δομές κοινωνικής πρόνοιας συρρικνώνονται και κλείνουν χωρίς να μπορούν να στηρίξουν όσους πραγματικά έχουν ανάγκη, δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς και αδιάφοροι και  στη παραμικρή σπατάλη δημόσιων πόρων.
 Σε κάθε περίπτωση με την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Φωκίδας  συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...