Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Θα πρέπει κάποτε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Οι Αλγερινοί από τη... Μεγάλη Βρετανία που πιάστηκαν στην πρυτανεία!

Από που να το πιάσεις και που να τ’ αφήσεις...
Δυο Αλγερινοί, που βρίσκονται στην Αθήνα για τουρισμό, μένουν στη Μεγάλη Βρετανία και δουλεύουν σε πολυεθνική, ήταν μεταξύ των συλληφθέντων για την κατάληψη της πρυτανείας του ΕΚΠΑ. 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: τις τελευταίες ώρες η αστυνομία έχει κάνει 21 προσαγωγές για την κατάληψη της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκ των οποίων οι 15 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. 
Ανάμεσα στους 15 συλληφθέντες ήταν πέντε ξένοι, από τους οποίους οι δυο είναι Αλγερινοί. 
Και εδώ αρχίζει το... πανηγύρι: πρόκειται για δυο εργαζόμενους σε πασίγνωστη πολυεθνική εταιρία, οι οποίοι έχουν έρθει στην Αθήνα για τουρισμό και μένουν στη Μεγάλη Βρετανία. 
Και τι έκαναν στην κατάληψη του ΕΚΠΑ είναι η απορία που δημιουργείται. Και γι’ αυτό υπάρχει απάντηση. 
Αυτή τουλάχιστον που υποστηρίζουν οι ίδιοι: είδαν φως και μπήκαν. Κυριολεκτικά! 
Είδαν το κτίριο, παλιό, με κόσμο απ’ έξω και αποφάσισαν να μπουν μέσα για να δουν τι γίνεται. Οι αντιεξουσιαστές μάλλον τους πέρασαν για πρόσφυγες που ήθελαν να τους συμπαρασταθούν, οι αστυνομικοί για... αντιεξουσιαστές που συμμετείχαν στην κατάληψη. Κάπως έτσι, κατέληξαν από τη χλιδή της Μεγάλης Βρετανίας στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. 
Όσον αφορά στον Πολωνό υπήκοο που επίσης συνελήφθη έξω από το πανεπιστήμιο, αυτός δεν είναι τουρίστας αλλά... «μπουμπούκι»! Καταζητείται βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχει ήδη προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό και έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την έκδοσή του. 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...