Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Τέτοιους ψηφίζεται ...καλά να πάθετε!!! Θαυμάστε τους. (Aνανεωμένο)

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της ιταλικής εφημερίδας  «La Repubblica», «γιατί θα πρέπει να ψηφίσουν εσάς που δώσατε το πράσινο φως για ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας;», ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε:

«Γιατί η λιτότητα στην Ελλάδα είναι ένα απαραίτητο βήμα για να καταφέρει κανείς έπειτα να αναπτυχθεί. Και η Ελλάδα γνωρίζει ότι εμείς θα ήμασταν σε θέση να κάνουμε αυτό που χρειάζεται πραγματικά η χώρα. Δεν χρησιμεύει να κατηγορούμε τη Γερμανία. Το πρόβλημα είναι η παλιά ελληνική πολιτική που είναι ικανή να κάνει μόνο οριζόντιες περικοπές. Και εμείς είμαστε διαφορετικοί», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
 

Το πόσο  "διαφορετικοί"  είναι  έρχεται να μας το  επιβεβαιώσει και η  κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία σε πρωινή εκπομπή του Μεga δήλωσε ότι: 
Δεν πειράζει να χάσει κάποιος το σπίτι του σε πλειστηριασμό, αρκεί να μην τιναχθεί η συμφωνία με τους δανειστές στον αέρα και στην πορεία με κάποια αντισταθμιστικά ή ισοδύναμα να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Το καταλάβατε;;;; 
Και να χάσεις το σπίτι σου δεν τρέχει τίποτα. Θα έρθει κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον η κυρία αυτή με κάποια αντισταθμιστικά, προφανώς θα εννοεί τίποτα  χαρτοκούτια για να έχουν οι άστεγοι κάπου να κοιμούνται. Και για να μην ξεχνιόμαστε αυτή η κυρία στις εκλογές πήρε 11000 σταυρούς.
Με τις υγείες σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...