Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Φτου σας... Η ξεφτίλα στην Υγεία συνεχίζεται ακάθεκτα...

Το "φτου σας" πάει κατευθείαν στο Υπουργείο Υγείας και στην 5η ΥΠΕ και δεν εννοώ το "φτου σας" μη σας ματιάσω. Εννοώ φτου σας ρε ξεφτίλες.
χθες, σήμερα και αύριο (05, 06, 07/2) η Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Λαμίας, είναι και πάλι κλειστή. Δηλαδή οι γονείς με τα άρρωστα παιδιά μέσα στο χειμώνα, μέσα από τα μπλόκα, πρέπει να τρέχουν από τη Λαμία στη Λάρισα.
Είναι η πολλοστή φορά που βάζει λουκέτο η Παιδιατρική στη Λαμία.
Το ξέρουν και δεν κάνουν τίποτα.
Δώστε όμως προσοχή τι λέει το ρεπορτάζ του LamiaReport.

Ήταν να έρθει στο νοσοκομείο Λαμίας μια Παιδίατρος, η οποία είναι Δ/ντρια στο Κ.Υ. Διστόμου για να καλύψει τα κενά μαζί με τον κ. Κλειτσάκη.
Για μια ακόμη φορά όμως λειτούργησαν οι αόρατες δυνάμεις, που κινούν τα νήματα ανάλογα με το "δόντι" που έχει ο καθένας φυσικά, και ο Υπουργός αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη γιατρός πρέπει να πάει στη Λιβαδειά (είναι πιο κοντά) και όχι στη Λαμία.
Προσέξτε: Το νοσοκομείο Λιβαδειάς που δεν έχει Παιδιατρική Κλινική και συνήθως στέλνει τα περιστατικά στη Λαμία, έχει 4 Παιδίατρους + 2 στη Θήβα = 6 +1 η κυρία από το Δίστομο = 7 Παιδίατροι στη γειτονική Βοιωτία.
Στο νοσοκομείο Λαμίας που έχει Παδιατρική Κλινική με 20 κρεβάτια, ΚΑΝΕΝΑΣ.
Με απλά λόγια. Κάποιοι κοιτάζουν μόνο τη βολεψή τους. Κάποιοι άλλοι να μην δυσαρεστήσουν τους ψηφοφόρους και τους ημέτερους. Την ίδια ώρα κινδυνεύουν ζωές μικρών παιδιών.
Βέβαια το "φτου σας" είναι σχήμα λόγου...γιατί ορισμένοι όταν τους φτύνεις νομίζουν ότι βρέχει!!!
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Υ.Γ. Αν πάει μια ετοιμόγεννη γυναίκα στο νοσοκομείο Λαμίας, θα τη διώξουν για Λάρισα ή Αθήνα, αφού δεν μπορεί να γεννήσει σε ένα νοσοκομείο, που δεν υπάρχει Παιδίατρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...