Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Βόμβα για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη: Η εταιρεία του έπαιρνε δημοσια έργα ενώ δεν είχε αποδώσει ΦΠΑ από το 2005!

Πρώτη είδηση σε όλη την Ελλάδα η φοροδιαφυγή της οικογενειακής επιχείρησης του Περιφερειάρχη και ακόμα να μπουκάρει το ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΚΑΣΤΑΤ αλλά και το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στο Περιφερειακό μέγαρο! Το 1o BLOG της Αρκαδίας όχι μόνο επιμένει στο ρεπορτάζ του αλλά έχει εξασφαλίσει και δηλώσεις από εκπρόσωπο της ΔΟΥ Τρίπολης ο οποίος καθαρά δηλώνει πως η ΚΑΣΤΑΤ δεν είχε αποδώσει ΦΠΑ για τα έτη 2005-2011Το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι, πως η εταιρεία αυτή πληρωνόταν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα έργα που αναλάμβανε, από τη στιγμή που ενώ χρωστά στο Δημόσιο, λογικά δεν θα μπορούσε να έχει και φορολογική ενημερότητα για να πληρωθεί με δημόσιο χρήμα.
ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ http://newsarcadia.blogspot.gr/

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ...




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...