Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΔΕ ΙΤΕΑΣ: Περί ανακαινίσεως του "Κυριακοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες επισκευής – συντήρησης του κτηρίου  «Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας», στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών. Η εν λόγω ανακαίνιση του κτηρίου αποτελεί επίσης δωρεά της κ. Αικ. Κυριακοπούλου. 
Το κτήριο αποτελεί κόσμημα και σημείο αναφοράς για την πόλη της Ιτέας. Με την ανακαίνιση αναδείχθηκαν  τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά του στοιχεία.
Είναι γνωστό σε όλους  ότι το κτήριο, το οποίο φέρει το όνομα «Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας» και στεγάζεται ο Δήμος στην Ιτέα, είναι δωρεά της Κύριας Αικατερίνης Κυριακοπούλου. Εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε, στην τότε Κοινότητα Ιτέας, την 4η Ιουνίου 1989.
Εκ του Δήμου Δελφών , Δ.Ε. Ιτέας




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...