Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

"Μπατίρηδες" καναλάρχες έδωσαν 2.000.000 ευρω για τις προσφυγες στο ΣτΕ, αλλά για τους εργαζόμενους...;

Λεφτά υπάρχουν. Όχι για τους εργαζόμενους που παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, αλλά για τον «ανένδοτο» που έχουν κηρύξει οι καναλάρχες στο νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.
Όπως αναφέρει η «Αυγή», το κόστος του παραβόλου για προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας συχνά ξεπερνά το ποσό των 30.000 ευρώ.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών έχουν καταθέσει συνολικά 66 προσφυγές στον ανώτατο διοικητικό δικαστήριο, προκύπτει πως αναγκάσθηκαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για εξυπηρετήσουν τον δικαστικό αγώνα τους.
Για την ακρίβεια, διέθεσαν 1,98 εκατ. ευρώ, χωρίς να προσμετρούνται σε αυτό το ποσό οι αμοιβές των δικηγόρων και άλλα έξοδα…

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...