Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Εκβιασμός Μπόμπολα προς τράπεζες: Διαγράψτε τα χρεη μου ή αλλιώς βάζω λουκέτο...

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Απείλησε ευθέως με κλείσιμο της «Πήγασος». Το είπε ξεκάθαρα στους τραπεζίτες,χωρίς υπεκφυγές. «Τίμια» πράγματα, «καθαρές» πράξεις, έτσι;
Είχε συνάντηση με τις τράπεζες τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί ο Φώτης Μπόμπολας προκειμένου να βρουν λύση, αν βρουν, για τις δανειακές συμβάσεις της εταιρίας του «Πήγασος». Τους ζήτησε ευθέως να του διαγράψουν ένα μεγάλο μέρος από το χρέος του, αλλιώς θα αναγκαστεί να βάλει άμεσα λουκέτο στην εκδοτική εταιρία του (Εθνος, Ημερησία, Goal κ.ά.).
Η απάντηση ήταν αρνητική από τις τράπεζες, προειδοποιώντας τον όμως πως αν προχωρήσει στην... απειλή του, θα υπάρχουν επιπτώσεις και για τις υπόλοιπες εταιρίες του.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...