Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Υδατοσφαίρησης στο κολυμβητήριο Ιτέας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας Δήμου Δελφών οι Προκριματικοί (Α΄φάση) Αγώνες Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, από 08/07/2016 έως και 10/07/2016.
Η διεξαγωγή ήταν συνδιοργάνωση της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Δήμου Δελφών και του Ναυτικού ομίλου Ιτέας (Ν.Ο.Ι. ).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που παραβρέθηκε και εμψύχωσε όλους τους αθλητές σ’ αυτή την προσπάθεια τους.
Η μεγάλη φετινή πορεία της Ομάδας Υδατοσφαίρησης Ανδρών Ν.Ο.Ι κορυφώνεται  στη Θεσσαλονίκη από 29 έως 31 Ιουλίου, για πρόκριση στη Β’ Εθνική κατηγορία .
Είμαστε  σίγουροι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και σ’ αυτό τον αγώνα και ευχόμαστε  ολόψυχα να επιτευχθούν οι στόχοι της Ομάδας.
Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας εύχεται καλή επιτυχία για τη συνέχεια στους αθλητές καθώς και στους προπονητές της Ομάδας Υδατοσφαίρησης Ανδρών Ν.Ο.Ι , μεγάλες νίκες και επιτυχίες που  θα προάγουν το αθλητικό ιδεώδες της ευγενούς άμιλλας και του ευγενικού αγώνα και θα μας κάνουν υπερήφανους, για μία ακόμη φορά, για τη νέα γενιά των αθλητών  της πόλης μας.

                               Εκ του Δήμου Δελφών
                               Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...