Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!

3-10 Ιουλίου 2016: «Εβδομάδα των Παθών» για κάθε λογής εγχώριο διαπλεκόμενο, εβδομάδα ελπίδας και ανακούφισης για κάθε κατατρεγμένο, εβδομάδα έργων και Δικαιοσύνης…
Προσπαθώντας καθένας εναγωνίως να βρει τις κυβερνητικές «καταστροφές» της εβδομάδας (όπως συνηθίζουν να λένε οι επαγγελματίες παραπλανητές για να δικαιολογήσουν την αντικυβερνητική τους «λύσσα»), εύκολα εντοπίζει τις εξής:

  • Καταργήθηκαν οι ποινές στους οφειλέτες ατομικών εισφορών του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, παύουν όλες οι ποινικές διώξεις και καλούνται οι Εισαγγελείς να βάλουν τις υποθέσεις στο Αρχείο!
  • Μόνο Έλληνες θα προσλάβει η Fraport για τη λειτουργία των 14 Ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων, μετά από σχετική αξίωση της κυβέρνησης.
  • Το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου έκλεισε αισίως έναν μήνα 24ωρης λειτουργίας με στατιστικά επισκεψιμότητας τέτοια που δικαιώνουν πλήρως τον αγώνα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αποκλειστική επιτυχία των οποίων ήταν η λειτουργική αναβάθμισή του!
  • Δεσμεύθηκαν όλοι οι λογαριασμοί της κατασκευαστικής εταιρείας της οικογενείας Τατούλη (περιφερειάρχης Πελοποννήσου), η οποία έχει να αποδώσει ΦΠΑ στο Ελληνικό κράτος από το 2005 κι όμως έπαιρνε όλα τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου χωρίς να διαθέτει φορολογική ενημερότητα!
  • Σχεδόν έτοιμη δέσμη μέτρων για αναπλήρωση του ΕΚΑΣ. Αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.
  • Νέο ρεκόρ κίνησης στο »Ελ.Βενιζέλος»! Αύξηση 8,9% της επιβατικής κίνησης το Ά 6μηνο του 2016 σε σχέση με το 2015 (επίσης χρονιά ιστορικού ρεκόρ!) με 8,7 εκατομμύρια ταξιδιώτες. Η εγχώρια ΚΑΙ η διεθνής επιβατική κίνηση είχαν αύξηση 13,1% και 6,5% αντίστοιχα!
  • Δεσμεύθηκαν οι καταθέσεις, τα χρεόγραφα και τα ακίνητα του βιομήχανου και πρώην προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου, που εντοπίστηκε με υπέρογκες αδήλωτες καταθέσεις.
  • Δεσμεύθηκαν οι καταθέσεις, τα χρεόγραφα και τα ακίνητα του εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου που εντοπίστηκε με κινήσεις αδικαιολόγητων ποσών στους λογαριασμούς του.
  • Η σημαντικότερη είδηση της τελευταίας βδομάδας κι όμως δεν την είπε, τυχαία πάντα, κανένα κανάλι: 5,5 δις ευρώ αποδέσμευσε η κυβερνηση για να εξοφληθούν ΟΛΕΣ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες, που συσσωρεύονται σχεδόν για μία ολόκληρη δεκαετία! Αν αυτό δεν είναι ζεστό χρήμα στην αγορά και επανεκκίνηση του κράτους, τότε τι είναι;;;
  • Στο εδώλιο θα καθίσουν 2 πρώην διευθυντές κλινικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι για παράνομες προμήθειες υλικών με ζημία για το Ελληνικό Δημόσιο που προσεγγίζει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ!
  • Μετά την επίσκεψη του κλιμακίου της κυβέρνησης στην Κίνα η COSCO ανακοίνωσε 500 εκατομμύρια ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ επενδύσεις στο λιμάνι του Πειραιά!
  • Παραπέμπονται σε δίκη ο έμπορος-μεσάζων όπλων Λιακουνάκος και άλλοι 16 με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εκατομμυρια που διακινήθηκαν παράνομα κατά την προμήθεια του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak από το Στρατό Ξηράς!
  • Κλείστηκε συμφωνία Ελλάδας-Ιαπωνίας για συνεργασία στον τομέα της νανοτεχνολογίας.
  • Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας θα παρουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες τις προτάσεις του για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ.
  • Ανακοινώθηκε η έναρξη νέου μέτρου κοινωνικής πρόνοιας από 14 Ιουλίου. Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης είναι ένα νέο προνοιακό πρόγραμμα για οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και λειτουργεί συμπληρωματικά με τις λοιπές εφαρμοζόμενες πολιτικές αντιμετώπισης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
  • Σε άστεγους θα δοθούν 25.000 διαμερίσματα του Δημοσίου, στα πλαίσια του Ενιαίου Θεσμικού Πλαισίου Κοινωνικής Αλληλεγγύης!
  • 1000 δικογραφίες έχουν ήδη σχηματιστεί από τη «λίστα Μπόργιανς», που αρνιόταν να παραλάβει ο Σαμαράς από τους Γερμανούς, και κλήθηκαν ήδη στον Εισαγγελέα. Θα πληρώσουν για τον αδικαιολόγητο πλουτισμό τους ή θα δικαστούν για κακουργήματα!
  • Μετά απο παρέμβαση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αναγνωρίζονται 90 ιαματικές πηγές «ανασταίνοντας» τον ιαματικό τουρισμό μας και τις τοπικές κοινωνίες! Τις ιαματικές πηγές όλης της χώρας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τροπολογία ντροπής είχαν βαφτίσει «βιομηχανικά ή αστικά απόβλητα», απαγορεύοντας τη λειτουργία τους και καταστρέφοντας εσκεμμένα το χειμερινό τουρισμό της πατρίδας μας μαζί με όλες τις επιχειρήσεις που ανθούσαν γύρω τους.
  • Λύση για τη συνυπηρέτηση συζύγων στο Δημόσιο δίνει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
  • Τα στελέχη 30 εισπρακτικών έχουν ήδη περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα για να δώσουν εξηγήσεις για κακουργηματικά αδικήματα. Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν άλλες 30, καθώς και 10 δικηγορικές εταιρείες!

Ένα όραμα εθνικό, που 40 χρόνια κουκούλωναν συμφέροντα, σήμερα υλοποιεί επιτέλους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προκρίνοντας το εθνικό συμφέρον. Είναι πλέον πραγματικότητα:

  • Ξεκινά η εξόρυξη σπάνιων μετάλλων, όπως ο Ζεόλιθος, στην Ελλάδα! Η απελευθέρωση του Ελληνικού ζεόλιθου πυροδοτεί την πρωτογενή παραγωγή αυτού του υπερπολύτιμου για τα φίλτρα βιομηχανιών, για καταλύτες αυτοκινήτων, για την φυσική επαύξηση και βελτίωση των αγροτικών καλλιεργειών κ.α. μετάλλου. Η Ελλάδα παράγει, η Ελλάδα εκμεταλλεύεται τον πλούτο της, η Ελλάδα σταματά να εισάγει, η Ελλάδα εξάγει!!!
Επισης
  • Ρύθμιση για να παίρνουν οι άποροι ασθενείς τα φάρμακά τους από τα ιδιωτικά φαρμακεία χωρίς συμμετοχή ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας.
  • Η κυβέρνηση επανέφερε (και μάλιστα αυξημένο!) το επίδομα 400 ευρώ σε ιατρούς που υπηρετούν σε άγονες περιοχές.
  • Ανακοινώθηκε η παράταση της θητείας όλων των επικουρικών ιατρών.
  • Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη των 985 επιτυχόντων στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ για το Υπουργείο Υγείας και ανακοινώθηκαν ακόμη 1700 θέσεις για μη ιατρικό προσωπικό και 760 για ιατρικό, πάντα με αξιοκρατική διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ.
  • Ανακοινώθηκαν τα εγκαίνια του νοσοκομείου Σαντορίνης για την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Το Νοσοκομείο κόστισε στο Ελληνικό κράτος €14.000.000. Ο Άδωνης θα το παρέδιδε σε ιδιώτη πανέτοιμο να λειτουργήσει γιατί «δεν είχε λεφτά». Δυστυχώς για τον ιδιώτη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα το παραδώσει την Παρασκευή στον… Ελληνικό λαό!!!
  • Νέες δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας ύψους 615 εκατομμυρίων ευρώ προανήγγειλε το Υπουργείο Οικονομικών.
  • 200 εντολές δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών με εκατομμύρια ευρώ και θυρίδων εξέδωσαν οι εισαγγελείς. Πρόκειται για τους λεγόμενους «VIP μεγαλοκαταθέτες» –κυρίως γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες, εργολάβοι, μηχανικοί- για τους οποίους το ΚΕΦΟΜΕΠ διαπίστωσε οι φορολογικές δηλώσεις να μη συμβαδίζουν με τις καταθέσεις!
  • Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ τον Απρίλιο είχαμε νέα πτώση της ανεργίας στο 23,3%!
  • Τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Alpha, Star και Έψιλον απέρριψε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Νομιμότατος ο διαγωνισμός για αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, που μετά από 25 χρόνια βάζει τέλος στην ασυδοσία και ληστεία του Ελληνικού κράτους από τους μιντιάρχες.
Και ήταν μόλις μία εβδομάδα…

 Δημήτρης Καραγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...