Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

“ Εργασίες αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Χρισσού Δήμου Δελφών ”

Μετά από πολυετή απαίτηση της Τ.Κ. Χρισσού η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών προέβη σε σχετική προμήθεια και ολοκλήρωσε στο σύνολό τους, με ίδιες δυνάμεις, τις εργασίες αντικατάστασης του παλαιομένου κεντρικού του δικτύου ύδρευσης της κοινότητας.
Το κεντρικό δίκτυο αποτελούταν από σωλήνες αμιάντου που είχαν τοποθετηθεί κατά την αρχική κατασκευή του δικτύου αρκετές δεκαετίες πριν, με αποτέλεσμα η Κοινότητα να αντιμετωπιζει συνεχόμενες βλάβες και λοιπά προβλήματα ύδρευσης.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε δύο φάσεις. Αρχικά το Φεβρουάριο του 2016 και η β΄φάση ολοκληρώθηκε προχθές Τρίτη 12 Ιουλίου 2016.
Κατά τις εργασίες, συνεργεία του Τμήματος Υποδομών της Υπηρεσίας μας αντικατέστησε τις Αμιαντοσωλήνες με Νέο Δίκτυο Σωλήνων Πολυαιθυλενίου 3ης Γενιάς, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή, καλύτερη ποιότητα νερού και αναβάθμιση στο σύνολο των υδροδοτικών συστημάτων της περιοχής.

Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...