Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Φώφη vs Φώφης

Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά, μετά από παλινωδίες και ασφυκτικές πιέσεις της φιλοσαμαρικής φράξιας Βενιζέλου, με γραπτή δήλωση επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει αποσπασματικές ρυθμίσεις στο θέμα του εκλογικού νόμου και κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι επιδιώκουν το κομματικό όφελός τους και όχι την εθνική συνεννόηση για τη χώρα.

Να θυμίσει κάποιος στην κα Φώφη ότι ένα χρόνο πριν στις 3 Ιουνίου του 2015, είχε ξαναβάλει την υπογραφή της, μαζί με ολόκληρη την κοινοβουλευτική της ομάδα, σε ένα άλλο χαρτί που είχε συντάξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ζητούσαν την αλλαγή του εκλογικού συστήματος σε απλή αναλογική και κατάργησης του bonus των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα   (ΕΔΩ).
Τώρα γιατί η κα Φώφη αποφάσισε αυτή την αλλαγή είναι ενα ερώτημα που μένει να απαντηθεί.
 Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...