Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

4 δις πληρώσαμε τη Novartis, αλλά η ΠΟΕΔΗΝ μας κάνει πλακίτσα...!

Όσο προχωράει η έρευνα για την Novartis και έρχονται στο φως η νέες αποκαλύψεις για εμπλεκόμενους πολιτικούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νέας Δημοκρατίας, όλως περιέργως και απολύτως «συμπτωματικά», εμφανίζονται κάτι περίεργα βίντεο των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ, με κάτι κατσαρίδες, κάτι ιμάντες, κάτι συνεντεύξεις στην Guardian.
Και επίσης όλως περιέργως τα ΜΜ»Ε» αντί να παίζουν το μέγα σκάνδαλο που κόστισε δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό, δείχνουν τα βίντεο με τα κατσαριδάκια. Φυσικά το απόλυτα «περίεργο και ανεξήγητο» με την ΠΟΕΔΗΝ, είναι πως και δεν έχει βγάλει άχνα μέχρι σήμερα για το σκάνδαλο Novartis, το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ και όλες αυτές τις βρώμικες υποθέσεις που κοστίζουν δισεκατομμύρια στον έλληνα φορολογούμενο.
Μα υποτίθεται πως αυτοί οι κύριοι συνδικαλιστές θα έπρεπε να πρωτοσταστούν στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Πως είναι δυνατόν να μην λένε κουβέντα; Πως είναι δυνατόν να βγάζουν βιντεάκια με κατσαρίδες και να τους παίζουν νυχθημερόν τα κανάλια, λες και είναι με «Χορηγία»;
ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS!!
Μα τόσα χρόνια στο χώρο της υγείας οι αρμόδιοι συνδικαλιστές, δεν άκουσαν τίποτα για τα δισεκατομμύρια που χανόντουσαν; Τι στην ευχή, όταν σφύριζαν οι μίζες γύρω τους, αυτοί φορούσαν ακουστικά; κράταγαν ομπρέλα; Δεν πήραν είδηση οι πασόκαροι συνδικαλισταράδες το πανηγύρι;
Και πες ότι τότε δεν το πήραν είδηση. Τι ξέρουν άλλωστε οι πασόκοι από μίζες. Σήμερα που έχει βουίξει ο τόπος; Γιατί;
Μπα, σύμπτωση θα είναι…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...