Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δωρίδος στο Λιδωρίκι στις 10 Μαρτίου 2017 , ημέρα Παρασκευή και ώρα '18:00', για την ενημέρωση - συζήτηση για την πορεία και τις εξελίξεις του ζητήματος απόδοσης αντισταθμισμάτων στο Δήμο Δωρίδος λόγω των ζημιών που υφίσταται η περιοχή από την παρουσία & λειτουργία του ταμιευτήρα και των εγκαταστάσεων του υδραγωγείου του Μόρνου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
Νωρίτερα την ίδια ημέρα και ώρα 5:00 σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει και τα παρακάτω θέματα :
  • 1. Γνωμοδότηση για τη μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 6,4 MW της εταιρείας «CWE CONTINENTAL WIND ENERGY IKE» στη θέση «Τρία Αλώνια» του Δήμου Δωρίδος Ν. Φωκίδας. (Εισηγητής Αντιδήμαρχος Ζέτος Παναγιώτης)
  • 2. Καθορισμός και έκδοση νέων αδειών υπαίθριου εμπορίου για το έτος 2017. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Τσώνος Θεόδωρος)
  • 3. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2017, τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και έγκριση διενέργειας προμηθειών. (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού Φάκος Χαράλαμπος)
  • 4. Δέσμευση πιστώσεων του άρθρου 158, παρ. 3, Ν. 3463/2006, έτους 2017. (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού Φάκος Χαράλαμπος)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...