Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου μας, ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας συμμετείχε με 11 αθλητές ηλικίας από 9-13 ετών, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης μίνι - παίδων στο κολυμβητήριο Α. Πεπανός στην Πάτρα. 

Ο συναγωνισμός πλάι στις δύο ομάδες της Πάτρας, του Ναυπλίου και της Καλαμάτας ήταν πολύ μεγάλος, ενώ οι μικροί μας αθλητές μας έκαναν περήφανους για την προσπάθεια και το ήθος τους. Το δικαίωμα στη συμμετοχή σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση προέρχεται, εκτός από τη θέληση των παιδιών και των γονιών τους, στο ανοικτό κολυμβητήριο σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πολλά υποσχόμενη ομαδούλα μας...

Το ΔΣ και οι προπονητές 
Ναυτικός Όμιλος Ιτέας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
332 00 Ιτέα
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...