Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Οι ξένοι αδειάζουν τον Κυριάκο

Αν πάρουμε τοις μετρητοίς τον πρόεδρο της ΝΔ  η κυβέρνηση Τσίπρα είναι  για πέταμα- εξ ου και πρέπει να την αντικαταστήσει ο ίδιος.  Τα λέει στο εσωτερικό του ακροατήριο- και ακούγεται σαν ηχώ του Άδωνι- αλλά τα λέει και στο εξωτερικό και εκτίθεται. Γιατί οι ξένοι έχουν άλλοι άποψη.  Ας αφήσουμε το Γιούνγκερ, τον Σουλτς και τον Μοσχοβισί.  Να δούμε δυο άλλες περιπτώσεις.
Ο -χριστιανοδημοκράτης παρακαλώ-  υφυπουργός Οικονομικών Γιένς Σπαν,  είπε ότι «πρέπει να αναγνωρίσει κανείς ότι η σημερινή κυβέρνηση έκανε περισσότερες μεταρρυθμίσεις από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί». Αλλά και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ  δήλωσε ότι «εμείς είμαστε πιο αισιόδοξοι διότι έχουμε λάβει υπόψη μας τα αποτελέσματα του 2016, που ήταν καλύτερα του αναμενόμενου». Σαν κράξιμο του προέδρου της ΝΔ ακούγεται. Ή σαν κάτι χειρότερο. Να στηρίζουν τη χώρα σου ξένοι και εσύ να την πετροβολάς γιατί νομίζεις ότι θα γίνεις πρωθυπουργός και θέλεις να σου συμβεί τώρα….

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...