Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Ο Απίστευτος Σημιτάνθρωπος Στουρνάρας μάλλον θεωρεί ότι απευθύνεται σε Χρυσόψαρα

Ο άνθρωπος που ως υπουργός οικονομικών υπέγραψε πλεονάσματα της τάξης του 4,5%, υποστηρίζει τώρα ότι πρέπει να πείσουμε τους εταίρους για πλεονάσματα της τάξης του 2%!!
Μάλλον πιστεύει ότι απευθύνεται σε χρυσόψαρα. Η παραδοχή του πάντως είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική, αφού αναγνωρίζει πως εάν δεν έπεφτε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, η Ελλάδα θα είχε ήδη καταστραφεί! Όπως επίσης αποδεικνύει ότι η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πραγματικά διαπραγματεύτηκε και πέτυχε την μείωση των εθνικά ολέθριων πλεονασμάτων που είχε υπογράψει ο ίδιος.
Δείτε τι δήλωσε:
«Πρέπει να πείσουμε τους εταίρους μας για μείωση του στόχου των πλεονασμάτων από το 3,5% στο 2% για το διάστημα μετά το 2021. Αυτό θα μας δώσει δημοσιονομικό χώρο για μείωση της φορολογίας, η οποία θα ενισχύσει την ανάπτυξη και θα αλλάξει προς το καλύτερο την ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους»

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...