Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Το μεγαλύτερο ανεύρυσμα στον κόσμο αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα!

Με απόλυτη επιτυχία αντιμετωπίστηκε το μεγαλύτερο ανεύρυσμα που έχει αναφερθεί ποτέ στον κόσμο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.
Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείο Τριπόλεως, Γεώργιος Παπασταματάκης και οι συνεργάτες του με την ενεργό συμμετοχή του διακεκριμένου…Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Αθηνών, Γεώργιου Κούστας, MD, PhD και της ομάδας του, αντιμετώπισαν με απόλυτη επιτυχία τεραστίων διαστάσεων ανεύρυσμα στις έσω λαγόνιες αρτηρίες (στην κοιλιά).

Η διάμετρος ξεπερνούσε τα 14 εκ. στο ένα και 10 εκ. στο άλλο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έχει περιγραφεί ουδέποτε παγκόσμια επιβίωσης ανθρώπου με τόσο μεγάλο ανεύρυσμα στις ανωτέρω περιοχές. Η επέμβαση έγινε στις 28 Φεβρουαρίου σε άτομο ηλικίας 86 ετών.
Παρά την πολύωρη επέμβαση και την μεγάλη ηλικία του ασθενούς , ο 86χρονος ξύπνησε και βρίσκεται στο δωμάτιό του όπου αναρρώνει.
Οι δύο επιστημονικές ομάδες συνεργάστηκαν άρτια με άριστα αποτελέσματα.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...