Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Η Uber καταδιώκει την μηχανικό που αποκάλυψε σεξισμό και τοξική κουλτούρα!!!

Η αλητεία της πολυεθνικής Uber, εναντίον της οποίας έχουν δικαιολογημένα ανοίξει πόλεμο οι ταξιτζήδες, δεν περιορίζεται μόνο στην κλοπή της πελατείας των ταξί σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Η αλητεία της επεκτείνεται και μέσα στην εταιρία.
Ένα πρώην στέλεχός της, η Susan Fowler, κατήγγειλε ότι η Uber έβαλε «επαγγελματίες» να την κατασκοπεύουν για να την κατηγορήσουν για δυσφήμιση όταν αποκάλυψε (https://www.susanjfowler.com/blog/2017/2/19/reflecting-on-one-very-strange-year-at-uber) την εμπειρία της στην εταιρία με θεσμοθετημένο σεξισμό, ψέμματα και τοξική εταιρική κουλτούρα. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το Τμήμα Ανθρώπινων Πόρων ούτε καν ασχολήθηκε με την καταγγελία της κατά μεγάλου στελέχους (που είχε όμως εξαιρετική απόδοση και έφερνε χρήμα) ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, μίλησε για σνιφάρισμα κοκαΐνης από στελέχη στο Λας Βέγκας και τώρα σε twit της έγραψε ότι αν κάποιος προσεγγίσει γνωστούς της για να μάθει πληροφορίες για αυτήν, τότε να την ειδοποιήσουν.
Η Uber προσέλαβε τον Eric Holder για τη νομική της κάλυψη και μόνο η επιλογή του είναι αποκαλυπτική για τον χώρο από τον οποίο ζητάει προστασία. Ο Eric Holder ήταν Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ … επί Ομπάμα, βεβαίως βεβαίως. Προφανώς πρόκειται περί συμπτώσεως!
Η Uber όμως έχει επιδείξει ακόμη περισσότερη π@@@τιά. Αρκετοί χρήστες της εφαρμογής της στα κινητά τηλέφωνα σβήνουν την εφαρμογή μετά από τις αποκαλύψεις και μόλις πατούν την επιβεβαίωση για σβήσιμο, η εταιρία προβάλει ένα μήνυμα σχετικά με την υπόθεση της Susan Fowler ότι δηλαδή εκφράζεται η λύπη της εταιρίας, ότι διερευνούν τη υπόθεση κλπ. Από ότι φαίνεται όμως δεν κατορθώνουν να σταματήσουν τις διαγραφές της εφαρμογής.
Και αυτούς τους αλήτες (που τους «σβήνουν» οι Αμερικανοί) ήρθαν οι ΝουΔούλοι και ΣΙΑ να μας τους φορτώσουν στην Ελλάδα.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...