Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ “ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ”. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ :ΒΟΜΒΑ…ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ και ξέπλυμα κατά των 4 Τραπεζών σε δική μου μήνυση ! Οι τράπεζες έχουν αποζημιωθεί για τα κόκκινα δάνεια και δεν νομιμοποιούνται να τα ξαναζητάνε δεύτερη φορά…Ύμνος στην Δικαιοσύνη και Συγκινητική Δικαίωσή μας μετά από 2 χρόνια αγώνα.
Η μήνυση αποτελείται από 60 σελίδες κειμένου σύν τους 4 ισολογισμούς αναλυμένους.
Καρφί Σταυρού για τους λογοκλέφτες και ανήθικους εκμεταλλευτές του αγώνα μας.
Οι δικαστικές συνέπειες τεράστιες……….……..
ΔΙΑΔΩΣΓΕ στο σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ…ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΑΝΑΚΕΦ/ΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΑΦΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ… ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ…για τον λαό. .
Τούτην την στιγμή (15-9-2014 ώρα 8.45 πμ) στον Σκάι ο Καθηγητής Σταθάκης λέει ότι η Σεισάχθεια για τα κόκκινα που ανήγγειλε ο Τσίπρας, θα γίνει από το ΤΧΣ με τα ποσά που αυτό έχει (11 δισ) από την Ανακεφαλαιοποίηση, τα οποία θα δοθούν στις τράπεζες για τις ζημίες των από τα κόκκινα δάνεια !….την μελέτη μου αυτή την έχω στείλει από το 2012 στον Σύριζα και παρότρυνα και τα άξια στελέχη του στην Ζάκυνθο να το προωθήσουν. ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ….ας το αντέγραψαν, για τον λαό…αυτό που με τρέλανε ήταν που μερικοί το χρησιμοποιούσαν για την κονόμα τους πάνω στο πτώμα του λαού.



by

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...