Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ο "Καραμανλής - Ναζί" και η ελληνική σημαία με τη σβάστικα. Τι λένε οι εμπνευστές.

Μετά τις αφίσες που γέμισαν την πόλη των Σκοπίων, όπου η σβάστικα έχει πάρει τη θέση του σταυρού στην Ελληνική σημαία, για την οποία υπήρξε έντονο διάβημα της Αθήνας και ο υπουργός Εξωτερικών της FYROM εξέφρασε τη «λύπη» του, το περιοδικό "Forum" κυκλοφόρησε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό ντυμένο με στολή των SS.






.
.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι εκδότης του περιοδικού είναι πρώην υπουργός Εξωτερικών της FYROM.
Ειδικότερα, σε μία σελίδα του περιοδικού υπάρχει καρικατούρα του Κώστα Καραμανλή ντυμένου με στολή των SS, τα σύμβολα των οποίων στο γιακά έχουν αντικατασταθεί με τα Ελληνικά σύμβολα και συνοδεύεται από λεζάντα που αναφέρει "Ενθύμιο από τον πόλεμο με τη FYROM"
Ο εκδότης του περιοδικούκαι πρώην υπουργός Εξωτερικών της FYROM, Σλόμπονταν Τσάσουλε μιλώντας στον απεσταλμένο του "Apha" στα Σκόπια Κώστα Σαρικά, εμφανίσθηκε αμετανόητος και σχολίασε ότι «δεν υπάρχουν ναζιστικά διακριτικά των SS στη στολή, ό,τι υπάρχει στη στολή συνδέεται με την Ελλάδα, εκτός από το ίδιο το κόψιμο της στολής».
Στη συνέχεια επιτέθηκε εκ νέου κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «πώς θα νιώθατε αν εσείς και ακόμα 1.600.000 άνθρωποι βλέπατε συνεχώς κάποιον στο Κοινοβούλιο να λέει: "Όχι, δεν έχουν δικαίωμα να υπάρχουν, δεν έχουν δικαίωμα να ονομάζονται όπως θέλουν, ούτε έχουν δικαίωμα εθνικής ταυτότητας;"».

Όσον αφορά στην αφίσα με τη βεβηλωμένη ελληνική σημαία, στην οποία υπάρχει μία σβάστικα στη θέση του σταυρού και στο κέντρο της ασπρόμαυρη φωτογραφία μίας οικογένειας προσφύγων, που όπως υποστηρίζουν οι Σκοπιανοί, εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα, αυτή διαφημίζει έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στα Σκόπια από τις 3 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου υπό την αιγίδα της Δημοτικής Αρχής. Ο εμπνευστής της, Αντόνιο Μπότεβ μιλώντας στον απεσταλμένο του "Alpha" στα Σκόπια Κώστα Σαρικά υποστήριξε ότι «είναι προσωπική άποψη και όχι πολιτική θέση» και πρόσθεσε ότι «το γεγονός ότι τα εγκαίνια της έκθεσης συνέπεσαν με την Σύνοδο στο Βουκουρέστι, είναι σύμπτωση. Δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω, να αλλάξω την ιστορία ή να ξύσω πληγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...