Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Μια απορια

Παρακολουθω συστηματικα τον Τυπο [γραπτο και ηλεκτρονικο] και ειληκρινα εχω μεινει αναυδος με αυτα που βλεπω και ακουω. Απο τι μια οι δηλωσεις των διαφορων πολιτικων και ιδιως του κ. Αλογοσκουφη για την καλη πορεια και σταθεροτητα της οικονομιας μας, και απο την αλλη η εκθεση Αλμουνια [με το 13% των εργαζομενων να ζει κατω απο το οριο της φτωχειας,επιβραδυνση της οικονομικης δραστηριοτητας, εκτιναξη της ακριβειας, υποχωρηση της ανταγωνιστικοτητας, εκροχιασμο του προύπολογισμου, και ελλειματα στο ισοζυγιο της ταξεως του 16%]
Παρακολουθησαμε και τις εικονες ντροπης απο το δημο Θεσσαλονικης κατα την διανομη των συσσιτιων "κατοχης" τις ημερες του Πασχα.Οπως επισης και τα ρεπορταζ των εφημεριδων για τα συσσιτια και την βοηθεια που δοθηκε στον κοσμο απο τους δημους και τις διαφορες ενοριες στο νομο Αττικης και οχι μονο.
Μου θυμιζει κατοχικη εικονα. Αυτη λοιπον ειναι η περιφημη επανυδριση που οραματιζοταν ο κ. Καραμανλης οταν ζητουσε την ψηφο μας? Και μην μας πουν παλι οτι φταιει το ΠΑΣΟΚ γιατι οι στατιστικες [ τα χρονια που κυβερνουν] στους διαφορους τομεις της δημοσιας διοικησης λενε οτι παμε απ' το κακο στο χειροτερο κατα το κοινως λεγομενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...