Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Οι διακοπές του Ευρ. Στυλιανίδη...

..
στο πολυτελές Grand Resort Vasilitsa...

Του Στέφανου Αντωνόπουλου
Δημοσιογράφου
.
Στην «μπούκα» έχουν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ μετά τα απανωτά φάουλ που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα. Πρώτο ήταν τα μπουζούκια και το γήπεδο, όπου πήγε για να… «πνίξει» τον πόνο του για το χαμό του νεαρού μαθητή. Δεύτερο ατόπημα- όπως το χαρακτηρίζουν πηγές του Μαξίμου- ήταν η λέξη «απερισκεψία» που χρησιμοποίησε για να προσδιορίσει την ενέργεια του αστυνομικού, προκαλώντας την οργή της μαθητικής κοινότητας αλλά και του Αλέκου Αλαβάνου που είπε στη Βουλή ότι «ο κ. Στυλιανίδης είναι κόκκινο πανί».
Σα να μην έφταναν όμως όλα αυτά, ο Υπουργός Παιδείας- που προαλείφεται για θέση παρά τω πρωθυπουργώ στον επόμενο ανασχηματισμό- δεν έχει πάρει ακόμα το μάθημά του για να είναι περισσότερο προσεχτικός...
Σε μία περίοδο κατά την οποία ο πρωθυπουργός έχει στείλει στα στελέχη του το μήνυμα της σεμνότητας και της ταπεινότητας, ο κ. Στυλιανίδης δείχνει να βάζει πάνω απ όλα την προσωπική του καλοπέραση. Πώς αλλιώς άλλωστε εξηγείται η υπερπολυτελής και χλιδάτη σουίτα στο ξενοδοχείο Grand Resort Vasilitsa που έχει κλείσει για μία βδομάδα για να περάσει τις γιορτές; Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο κ. Στυλιανίδης είχε ζητήσει τη σουίτα που έχει όλα τα κομφόρ ενώ λέγεται ότι ο ξενοδόχος αναγκάστηκε να ακυρώσει την κράτηση άλλου πελάτη που την είχε κλείσει νωρίτερα αφού οι συνεργάτες του Υπουργού Παιδείας ήταν ξεκάθαροι: «ο κ. Στυλιανίδης δεν μπορεί να μείνει σε απλό δωμάτιο». Για όποιον γνωρίζει, η κάθε μία από τις 10 υπερπολυτελής σουίτες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν από τζάκι και υδρομασάζ μέχρι κλειστή θερμαινόμενη πισίνα! Όσο για τις τιμές, μάλλον απλησίαστες για τον μέσο υπάλληλο του Υπουργείου του κ. Στυλιανίδη…
Ας είναι, ευχόμαστε τουλάχιστον να περάσει όμορφα γιατί πώς θα μπορέσει μετά να μας πείσει για τη δύσκολη οικονομική χρονιά που έρχεται; Χρόνια Πολλά Ευριπίδη!
Υ. Γ.: Ευτυχώς τουλάχιστον που- απ ό,τι μαθαίνουμε- η Βασιλίτσα δεν έχει μπουζουξίδικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...