Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΜΑΡΑ

Χάρις στο άφθονο ταλέντο του και την μεθοδική προπόνηση από σοβαρούς ανθρώπους, ο Βλάσης Μάρας πήρε πριν λίγο το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής που ολοκληρώθηκε στο Μιλάνο.
Αυτή είναι η άλλη Ελλάδα!
Είναι η Ελλάδα μερικών άξιων ανθρώπων που δεν έχουν μόνο στο μυαλό τους πώς θα φάνε και πώς θα αρπάξουν περισσότερα, αλλά πώς θα πετύχουν (πρώτα για τον εαυτό τους) μεγαλύτερα ρεκόρ και διακρίσεις.

*****************************************
Δυστυχώς, αυτοί οι άχρηστοι ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ αλήτες της ΕΡΤ, έκοψαν!! την ζωντανή μετάδοση και συνέχισαν μακάριοι το πρόγραμμά τους (έδειχαν ζωντανό το Τρίπολη - ΠΑΟΚ, ποδόσφαιρο) αντί - για το σωστό - να κρατήσουν σε ετοιμότητα τον σχολιαστή Νίκο Αντωνιάδη και να ξανασυνδεθούν άμεσα διακόπτοντας τον αγώνα.
Ανίκανα και αδιάφορα γουρούνια, λες και κατακτούμε συχνά χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

******************************************
Αν ήταν για τον Ρουβά, όμως, και την Γιουροβίζιον θα είχαν αλλάξει όλο το πρόγραμμά του.
Κοπρόσκυλα του κερατά...
Αναρτήθηκε από Μπόμπερ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...