Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

kontra news-Επιστολή Τρισέ (part1)





Eνα θέμα που θα ταράξει τα ήδη θολά νερά της Ελληνικής οικονομίας. Το ΚΟΝΤΡΑ Channel παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την πλήρη επιστολή που έστειλε στο BLOOMBERG ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισε, με την οποία λέει ΟΧΙ στην αποκάλυψη δύο εγγράφων, σχετικά με το κουκούλωμα των χρεών της Ελλάδας όταν ο Κώστας Σημίτης βιαζόταν να βάλει την χώρα στο ευρώ. Επικαλέσθηκε τον λόγο ότι αν βγουν τα έγγραφα θα τινάξει (θα υπονομεύσει) την αγορά στον αέρα. Το Bloomberg την περασμένη Παρασκευή προχώρησε σε εκτεταμένο δημοσίευμα, το οποίο απέκρυψαν για ευνόητους λόγους όλα τα κανάλια που βάζουν πλάτες στη κυβέρνηση εν όψει εκλογών. Όπως και οι περισσότερες εφημερίδες. Το κανάλι το έβγαλε αμέσως στον αέρα χωρίς δισταγμό, αφού κατάφερε να πάρει αντίγραφο ολόκληρης της απαντητικής επιστολής του Τρισέ στο μεγαλύτερο Οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι του κόσμου. Και διαπιστώνεται ότι μέσα στην επιστολή ο Τρισέ αναφέρετε και στην Ελλάδα του σήμερα (γεγονός που δεν υπήρχε στο αρχικό δημοσίευμα).

Είναι βέβαιο ότι ο φοβισμένος Τρισέ με το να κρύβει τα έγγραφα από το Bloomberg, μέσα σ’όλα στην ουσία ομολογεί ότι η Ελλάδα είναι ήδη πτωχευμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...