Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο Χατζηνικολάου στον Εισαγγελέα για τις μίζες στα υποβρύχια



Φάκελο για το σκάνδαλο με τις μίζες στα υποβρύχια θα δώσει στις αρχές ο Νίκος Χατζηνικολάου, που θα περάσει την Δευτέρα το κατώφλι του Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση.Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην «Real News», ο συνεργάτης του Άκης Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Μπλέτσιος, ήταν ο άνθρωπος πίσω από τις συνεννοήσεις για τις μίζες και, .μάλιστα, πέτυχε αύξηση σχεδόν 1% για προσωπικό πάντα όφελος.

Οι επαφές του συνεργάτη του πρώην υπουργού με ανώτατα στελέχη της γερμανικής κοινοπραξίας ήταν για αρκετά χρόνια παραπάνω από τακτικές, κάτι που δεν δικαιολογείτο από τον θεσμικό του ρόλο του, καθώς την επίμαχη περίοδο ο κ. Μπλέτσιος ήταν αντιπρόεδρος του «Αττικό Μετρό». Ενδεικτικά, σε πάνω από 20 εξοδολόγια της Ferrostaal, o ίδιος εμφανίζεται να συναντάται με στελέχη της γερμανικής κοινοπραξίας με θέμα τα υποβρύχια.

Τον Ιούνιο του 2002, ο κ. Μπέλτσιος συναντιόταν στην Αθήνα με στελέχη της HDW / Ferrostaal, ζητώντας μεγαλύτερα ποσοστά από τις προμήθειες που διακινήθηκαν στο παρασκήνιο της σκανδαλώδους συμφωνίας. Όπως προκύπτει από εξωδικαστική αγωγή της υπεράκτιας Dolmarton την οποία εκπροσώπησε στο δικαστήριο ο Γιάννης Μπέλτσιος εναντίον της Ferrostaal για διεκδίκηση προσυμφωνηθέντων αμοιβών, «ζήτησε η αμοιβή για λογαριασμό της ενάγουσας να αυξηθεί από 2,65% σε 3,5% της αντίστοιχης σύμβασης αναβάθμισης».

πηγή..24ωρες ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...