Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Και θα πουλάνε και θα εισπράττουν




Σύμφωνα με τους Financial Times, ξένοι θα αναλάβουν
την είσπραξη των φόρων στην Ελλάδα

Όχι μόνο θα αναλάβουν να πουλήσουν κρατική περιουσία, αλλά θα εισπράττουν και τους φόρους οι δανειστές μας.

Το δημοσίευμα των Financial Times, που η κυβέρνηση αποκάλεσε «σενάριο επιστημονικής φαντασίας», έπεσε σαν βόμβα στην Ελλάδα, προαναγγέλλοντας την απόλυτη επιβολή της ξενοκρατίας στη χώρα.

Σύμφωνα με τον συντάκτη της εφημερίδας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, μπροστά στις αντιδράσεις που συναντούν στο εσωτερικό των χωρών τους, σκέπτονται να εμπλακούν ξένοι ακόμη και στην διαδικασία είσπραξης των φόρων.

Η απίστευτη αυτή προοπτική φαίνεται ότι εντάσσεται στους όρους που θα τεθούν στη χώρα μας ώστε - προκειμένου να αποφευχθεί η αναδιάρθρωση που δεν επιθυμεί κανείς και κυρίως η ΕΚΤ - να διαμορφωθεί ένα επιπλέον πακέτο δανεισμού της Ελλάδας,ύψους 60 ως 70 εκ ευρώ, για να αντιμετωπίσει τις δανειακές της ανάγκες.

Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται κίνητρα για εθελοντική συμφωνία των ιδιωτών ομολογιούχων να παρατείνουν το χρόνο αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, αλλά και ένας νέος γύρος μέτρων λιτότητας.

Στο πλαίσιο του εξεταζόμενου προγράμματος, μεγάλο μέρος αυτής της χρηματοδότησης θα μπορούσε να προέλθει από την πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων και από τις τροποποιήσεις στους όρους αποπληρωμής ιδιωτών κατόχων ομολόγων.
 
απο Ελεύθερη ζώνη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...