Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Στον αέρα η υπόθεση εναντίον του Strauss-Kahn

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQVkJAAFLF1aEiYeBpP2chWPK9On2wjNFJferOognrJTLnsfoPAjwΠρος  κατάρρευσει βαίνει  η δικαστική υπόθεση εναντίον του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Dominique Strauss-Kahn, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση μιας ξενοδοχο-υπαλλήλου  στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρουν πηγές των  New York Times και αναμεταδίδει το Dow Jones Newswires, οι αρχές δεν πίστεψαν την ιστορία που αφηγήθηκε η καμαριέρα, πέραν του ότι  ότι έχει πιαστεί να λέει επανειλημμένως ψέματα, από τις 14 Μαΐου και ύστερα, όταν αναφέρθηκε η επίθεση.

Οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να δηλώσουν σήμερα, όπου εμφανίζεται εκτάκτως ενώπιόν τους ο Strauss Kahn πριν από την προγραμματισμένη ακρόαση της 18ης Ιουλίου, ότι «έχουν προβλήματα με την υπόθεση».


Οι επίσημες αρχές των ΗΠΑ λένε τώρα οτι η καμαριέρα είπε ...ψέματα και η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη θέλησή της!!! Φήμες λένε οτι το έκανε για να ...εκβιάσει τον Στρός για να πάρει χρήματα

«Είναι ένα μπέρδεμα, ένα μπέρδεμα και από τις δύο πλευρές», δηλώνει μία από τις πηγές στους New York Times.
  Το πρακτορείο Dow Jones Newswires τονίζει πως οι αποκαλύψεις ουσιαστικά φέρνουν μια εξαιρετική αντιστροφή του κλίματος για τον πρώην διευθυντή του Ταμείου, καθώς θα μπορούσε να φέρει ακόμη και την απελευθέρωσή του από τον κατ’ οίκον περιορισμό, εξαιτίας των ερωτημάτων που εμφανίζονται πλέον για την υπόθεσή του.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...