Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ


Ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων και ένας εκ των  κορυφαίων συνταγματολόγων της χώρας, ο κος Κασιμάτης, σε συνέντευξή του στο radio 9.gr αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την δανειακή σύμβαση. 
Οι ΛΕΠΤΟΜΈΡΙΕΣ που δεν θέλουν οι εταίροι μας σε συνενόηση με τους ντόπιους δοσίλογους του πολιτικού κατεστημένου, να γνωρίζουν οι Ελληνες.
Ακούστε πως αναλύει  ο καθηγητής τους όρους της πρώτης δανειακής σύμβασης στο βίντεο που ακολουθεί, για να καταλάβεται τι μας έρχεται με την κατα πολύ χειρότερη νέα δανειακή σύμβαση που προσπαθούν να μας επιβάλουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...