Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Σε ειδικό λογαριασμό και κατ' ευθείαν στους δανειστές μας τα λεφτά του νέου δανείου

Κατ' ευθείαν στους δανειστές μας τα λεφτά από το νέο δάνειο  Θα μπαίνουν σε ειδικό λογαριασμό Γράφει ο petrosdiver.
Κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ  ΑΕ συζητήθηκε και ο τρόπος που θα λειτουργεί το ταμείο για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.
Σύμφωνα με  κυβερνητική πηγή, το συνολικό ποσό που θα πάρει η Ελλάδας θα μπεί σε έναν ειδικό λογαριασμό από τον οποίο θα εκταμιεύεται το ποσό που θα χρειάζεται κάθε φορά για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια.
Σε περίπτωση που  το ποσό της χρηματοδότησης της Ελλάδας, για οποιοδήποτε λόγο, δε θα φτάνει για την εξυπηρέτηση των τρεχουσών υποχρεώσεών της , θα συμπληρώνεται είτε από μειώσεις δαπανών, είτε από την παραγωγικότητα της ελληνικής οικονομίας. Με λίγα λόγια σε περίπτωση που δεν θα μας δώσουν οι εταίροι μας κάποια δώσει για να μας εκβιάσουν, θα πρέπει να βρεθούν τα αντίστοιχα ποσά για την εξώφληση των τοκοχρεολυσίων απο την επιβολή νέων χαρατσιών ή απο τον κρατικό προϋπολογισμό.
ΜΠΡΑΒΟ...ΕΥΓΕ... Να είστε σίγουροι οτι θα το θυμηθούμε και αυτό στις εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...