Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Δήμος Δελφών: Πρόσκληση για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Άμφισσας και Ιτέας

dimosdelfon_logoΟ Δήμος Δελφών καλεί όσους δημότες επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα διανομής τροφίμων από τα Δημοτικά Κοινωνικά Παντοπωλεία Άμφισσας και Ιτέας να επικοινωνήσουν με τα εξής τηλέφωνα:


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ τηλ. 2265022905 και 2265351600


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΙΤΕΑΣ τηλ. 2265351121


Ο Δήμαρχος Δελφών Νικόλαος Φουσέκης επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν τη λειτουργία των Δημοτικών και Κοινωνικών Παντοπωλείων καθώς και όλους τους χορηγούς για τις συγκινητικές προσφορές τους.


Η Δημοτική Αρχή θα ήθελε να παρακαλέσει όσους επαγγελματίες, ιδιώτες ή συλλόγους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα ή είδη ρουχισμού τα οποία θα διατεθούν μέσα από τα Δημοτικά Κοινωνικά Παντοπωλεία Άμφισσας και Ιτέας να επικοινωνήσουν με τα προαναφερόμενα τηλέφωνα αλλά και τους κατά τόπους Αντιδημάρχους και Προέδρους. Ειδικότερα, επειδή υπάρχει ανάγκη για συσκευασμένα τρόφιμα, κάθε προσφορά από εταιρείες παραγωγής τέτοιων προϊόντων, θα είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη!


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...