Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Το μήνυμα της κάλπης της 17ης Ιουνίου

Γράφει ο petrosdiver.
Η ψήφος που συγκλόνισε οχι μόνο το σάπιο και διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα, αλλά ολόκληρη την ΕΕ και ειδικά την Γερμανία, η οποία  αισθάνεται την ευρωπακή της κυριαρχία να χάνεται κάτω από τα πόδια της. 
Παρά τους απίστευτους εκβιασμούς και την τρομοκρατία απο Ευρωπαίους και ντόπιους υποστηρικτές των μνημονίων,  οι Έλληνες προσήλθαν στις κάλπες στις 6 Μάιου και ψήφισαν ΚΑΤΑ των κομμάτων του μνημονίου.
 Το σοκ για τους Ευρωπαίους "εταίρους" μας τρομερό. Μια σειρά δηλώσεων προσωπικοτήτων της Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής το αποδεικνύουν.
Ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό δηλώνει στην εφημερίδα Liberation ότι θα θέσει θέμα στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, για άμεσο δανεισμό της Ελλάδας από την ΕΚΤ. 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος της κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας, Γ. Βάιντμαν, ο οποίος σε δήλωσή του προς την εφημερίδα Frankfurter Allgemeine, ζητά άμεση επανασυνεννόηση μεταξύ ΕΕ και Ελλάδας,καθόσον, όπως υποστηρίζει
«οι παρούσες αβεβαιότητες...μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλό κίνδυνο τόσο την ΕΚΤ, όσο και τις άλλες κεντρικές τράπεζες στην Ευρώπη, που συνθέτουν το ευρωσύστημα».
Η "προτροπή" του προέδρου των ΗΠΑ κ. Μ. Ομπάμα και του Γάλλου ομολόγου του κ. Ολάντ προς την Γερμανίδα Καγκελάριο για αλλαγή της πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει, κατά την σύνοδο των G8.
Τέλος να αναφέρω τις απεγνωσμένες προσπάθειες εκφοβισμού που καταβάλει o Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, που το μόνο πράγμα που δείχνουν, είναι το μεγάλο πανικό μέσα στον οποίο βρίσκετε ο ίδιος, απο την άνοδο της Αριστεράς στη χώρα μας και την τεράστια πιθανότητα απομνημονοποίησης της Ελλάδος ακολουθόντας το παράδειγμα της ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ και στην ακόμη μεγαλύτερη πιθανότητα να ακολουθήσει εμάς ολόκληρος ο Ευρωπαϊκός νότος.
Με το παράδειγμά του ο Ελληνας πολίτης έδειξε οτι δεν υποκείπτει σε εκφοβισμούς τύπου Σόϊμλε, ούτε σε εκβιασμούς τύπου Μέρκελ, Μπαρόζο, Ολι Ρέν και λοιπών καλόπαιδων της ΕΕ.
Και θα πρέπει όλοι αυτοί οι τύποι να καταλάβουν ακόμα κάτι... 
οτι το μήνυμα της κάλπης της 17 Ιουνίου  θα είναι ακόμη πιο ηχηρό για τα κόμματα του μνημονίου  και για ολόκληρη την Ευρώπη.
Η ψήφος αυτή δεν θα είναι μόνο ψήφος οργής και θυμού. 
Θα είναι ψήφος συνειδητή, διότι θα ξέρουμε οτι εαν ψηφίσουμε μνημονιακά κόμματα την επομένη των εκλογών θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.....
 - Τα Χαράτσια της εφορίας : (α) Φόρος εισοδήματος, β) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, γ) Τέλος επιτηδεύματος, δ) ΕΤΑΚ 2009, ε)Έκτακτη εισφορά ακινήτων, στ) ΦΑΠ 2010, ζ) ΦΑΠ 2011, η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012).
 - Την μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και την ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
- Τον φόρο ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια).
- Την άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών.
- Το πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας.
- Την νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200 καθαρά.
- Την νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων.
- Την μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας.
- Την μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
 - Την κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα, κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων,  την άμεση περικοπή 30% αναδρομικά, την σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα  και την σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
- Την πλήρη κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
- Την επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου και την  εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης.
- Την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ, την υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ και την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά.
- Την νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας, την αύξηση του τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και τον νέο ειδικό φόρο κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα.
- Την άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων έως το τέλος του χρόνου και άλλων 200.000 απολύσεων σε βάθος τριετίας....
Και αυτά είναι μερικά απο τα 77 μέτρα που έχουν δρομολογηθεί.
Εχοντας λοιπόν αυτά κατα νού θα βαδίσουμε προς τις κάλπες της 17 Ιουνίου. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες οτι παραπλανηθήκαμε ή δεν γνωρίζαμε.
Τα ψευτοδιλήμματα ΤΕΛΟΣ.
 Ψηφίζουμε για εμάς, για τα παιδιά μας για τα εγγόνια μας, για τους λαούς της Ευρώπης.
Ας χαράξουμε μια νέα πορεία για τον λαό μας με πραγματική δημοκρατία και Αλληλεγγύη και ας γίνουμε εμείς το φωτεινό παράδειγμα και για την υπόλοιπη Ευρώπη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    petrosdiver

    Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...