Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών "ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ": Αυριο Δευτέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δελφών.

dimosdelfon_logo Τη Δευτέρα τελικά 1 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμφισσας, θα πραγματοποιηθεί το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. 
Η Πρωτοβουλία Πολιτών "ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ" θα παραστεί για να καταθέσει το ψήφισμα της 19-9-2012 με τις υπογραφές των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα θα ζητήσει απο όλα τα μέλη και τις παρατάξεις  του Δημοτικού συμβουλίου να πάρουν θέση για το θέμα.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Για τον λόγο αυτό  όσοι απο τους συμπολίτες μας έχουν την δυνατότητα και μπορούν, θα πρέπει να παρευρεθούν αύριο στο συμβούλιο. 
Η παρουσία του κόσμου αποτελεί αναμφίβολα, ένα ισχυρό μέτρο πίεσης προς τους τοπικούς άρχοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...