Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς. Όποιος δεν ψηφίσει διαγράφεται!!!

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το μήνυμα του κομματικού αρχηγού κ. Σαμαρά προς τους υποτακτικούς αντιπροσώπους του λαού, ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις. Δηλαδή για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Τούτο το πράγμα δεν είναι αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Αυτοί οι βουλευτές δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες που τους ψήφισαν. Δεν εκπροσωπούν ούτε καν τις συνειδήσεις τους. Γι’ αυτό… καταλήξαμε εδώ που καταλήξαμε. Δεν εκπροσωπούν το λαό στα κέντρα λήψης των αποφάσεων (Βουλή) όπως απαιτεί έστω η αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Εκπροσωπούν τον αρχηγό τους απέναντι στο λαό.
Αυτό είναι το ολοκληρωτικό πολίτευμα της «ενός ανδρός αρχής».
Με αυτό το πολίτευμα δεν σωζόμαστε.
Πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα άμεσα. 
Πέτρος Χασάπης - Olympia.gr

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ.

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...