Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ : Tην παραδειγματική τιμωρία του καταπράσινου Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας ζητά ο εισαγγελέας για τις πυρκαγιές του 2007!

Ολοκληρώθηκε η αγόρευση – καταπέλτης του εισαγγελέα της έδρας Γιώργου Καράτσαλου για τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Διήρκεσε μία ώρα περίπου και το δικαστήριο διέκοψε για τις 7-8-9 Νοεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων της πολιτικής αγώγής και η υπεράσπιση των κατηγορουμένων.
O Εισαγγελέας προέτρεψε τους δικαστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα των συναδέλφων τους στην Ιταλία, όπου για τον σεισμό της Ακουίλα φυλακίστηκε κυβερνητικός αξιωματούχος,  και να τολμήσουν κάτι αντίστοιχο.

Διαβάστε και αυτό, έτσι για να θυμόμαστε: Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007

Όπως και ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από ανακοίνωση κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Παπανδρέου και “εμπρησμοί”:

Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική βοήθεια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΝ (Αλαβάνος) και στους εμπρηστές ήταν τεράστια όταν από την αρχή ως το τέλος του διήμερου της «ηρωϊκής» εκστρατείας τους δήλωναν ότι το κύριο ήταν να αναζητηθούν οι κοινωνικές αιτίες της «εξέγερσης» και όχι να δίνεται έμφαση στο να καταδικάζονται τα λάθη της. Αυτή ήταν μια έμμεση αλλά σαφής αναγνώριση ότι οι εμπρηστές ανήκαν στους εξεγερμένους. Δεν είναι τυχαίο ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμα και τώρα που αναγκάστηκε κάτω από την πίεση της βάσης του να καταδικάσει πιο καθαρά τους εμπρησμούς, αρνείται όπως και ο ΣΥΝ να καταδικάσει τους εμπρηστές σαν φασίστες και προβοκάτορες. Είναι ακόμα περισσότερο χαρακτηριστικό, ότι ο Παπανδρέου αρνείται να κάνει την παραμικρή κριτική στην στάση του ΣΥΝ ακόμα και αφού αυτός ζήτησε καταλήψεις μετά τις φωτιές και το πετροβόλημα των αστυνομικών τμημάτων από τους μαθητές. Όμως η βασική συνεισφορά του Παπανδρέου στο κλίμα που έθρεψε πολιτικά τους εμπρησμούς και κάλυψε τους εμπρηστές ήταν ότι πάνω σε αυτούς διάλεξε τη στιγμή να αποδυναμώσει στο έπακρο την κυβέρνηση ζητώντας την παραίτησή της και εκλογές.

 




Το Βήμα εξηγεί στην λεζάντα, γιατί καίγεται η Αθήνα. Τρεις ημέρες μετά την υπογραφή του αγωγού.







 




Όσο για αυτό το πρωτοσέλιδο του πρώτου θέματος, τι σχόλια να κάνει κάποιος. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ! Εδώ είναι και το τεράστιο λάθος του Κώστα Καραμανλή. Που πήγε να αντιμετωπίσει θεσμικά αυτά τα κτήνη. Και εκεί ο πρόεδρος Παπούλιας σιωπούσε…



 



Όσο για τις αιτίες; Μετά και την ομολογία Γιλμάζ, μπορούμε ξεκάθαρα να μιλήσουμε για τον Ασύμμετρο Μαλάκα. Γιατί δεν πρόκειται μεμονωμένα για ασύμμέτρη προδοσία ή λαμογιά. Υπάρχει και το έντονο στοιχείο της ασύμμετρης μαλάκυνσης εγκεφάλου από την φρενήρη κατανάλωση ουσιών.




  Από  olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...