Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κυβερνητικός Εκπροσωπος δεν μπορει να αμφισβητήσει ότι οι πράξεις νομοθετικού Περιεχομένου καταργούν τη νομοθετική εξουσία

“Παρά τις όποιες «φιλότιμες» προσπάθειες του κυβερνητικού εκπροσώπου, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι οι συνεχείς και κατ’ επανάληψη πράξεις νομοθετικού περιεχομένου συνιστούν de facto κατάργηση της νομοθετικής εξουσίας”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.


“Είναι επίσης, αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η κοινωνική και οικονομική καταστροφή συνοδεύεται καθημερινά από την υποβάθμιση και συρρίκνωση της δημοκρατίας στο βωμό των συμφερόντων των δανειστών και του κεφαλαίου.
Είναι προφανές πλέον ότι η διέξοδος από τη σημερινή πολύπλευρη κρίση περνάει μέσα από τη δημοκρατική ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης και της πολιτικής της.”, καταλήγει η Κουμουνδούρου.
Πηγή:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...