Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΖΉΣΕ ΜΑΪ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Γράφει ο petrosdiver.
Πανηγυρίστε Έλληνες, το χρήμα ζεστό ζεστό έρχεται από τας Ευρώπας.
Αλλάζουν όλα στην Ελλάδα...ΘΑ πέσει (μη χτυπήσει μόνο) χρήμα στην αγορά... ΘΑ ανοίξουν οι δουλειές...ΘΑ ξανανοίξουν οι επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο...ΘΑ μειωθεί η ανεργία...Τέλος η ανέχεια !!! Σε λίγα χρόνια (αν θα ζούμε μέχρι τότε) θα τρώμε με χρυσά κουτάλια ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ...!!!
 Και δέν είναι λόγια του αέρα...Φανταστείτε ότι το λέει ο Σαμαράς... Το λένε και Ευρωπαίοι.
Μόνο που υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι. 
Ξέχασαν να ρωτήσουν το ντόπερμαν της ΕΕ, την Μέρκελ τί λέει επ'αυτού. 
Γιατί καλά όλα όσα λένε οι οσφυοκάμπτες νενέκοι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, αλλά  η Γερμανίδα καγκελάριος μη συμμεριζόμενη την αισιοδοξία που εκφράζεται από…αρκετούς Ευρωπαίους ηγέτες, εκτίμησε ότι η ζώνη του ευρώ έχει μπροστά της χρόνια οδυνηρών μεταρρυθμίσεων, αργής ανάπτυξης και υψηλής ανεργίας.
Ότι η ζώνη του ευρώ δεν θα δει τα οφέλη των μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας και άλλων διαρθρωτικών αλλαγών για πολλά χρόνια. Και επανέλαβε ότι η κρίση δεν μπορεί να λυθεί με ένα μεγάλο βήμα (κούρεμα χρέους, ευρωομόλογα ή κάποιο άλλο μέτρο) .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...