Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ιτέα : Ανακοίνωση για Κέντρο Υγείας

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ» 
               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11-12-2012 

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 11-12-2012 στο Δημαρχείο Ιτέας, με θέμα το Κέντρο Υγείας της πόλης, και μετά από διαλογική συζήτηση καταλήξαμε στα παρακάτω.

1. Στηρίζουμε αποφασιστικά το Κέντρο Υγείας Ιτέας. 

2. Επιμένουμε στην ανάκληση της απόφασης μετακίνησης γιατρού από το Κέντρο Υγείας και στην άμεση πρόσληψη επικουρικών γιατρών. 

3. Να λειτουργήσει ξανά η αιμοληψία – έστω και περιοδικά- προκειμένου και οι κάτοικοι της γύρω περιοχής να μην επιβαρύνονται οικονομικά αλλά και να αποσυμφορηθεί το νοσοκομείο. 

4. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε με την οικονομική ανέχεια των πολιτών απαιτείται η στήριξη των Κέντρων Υγείας του νομού, του Νοσοκομείου Άμφισσας και κάθε φορέα Δημόσιας παροχής υγείας. Κάθε αντίθετη προσπάθεια υποκρύπτει άνομα συμφέροντα και συναλλαγές με ιδιώτες. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-12-2012 ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στις 11.30πμ προκειμένου να μεταβούμε στο νοσοκομείο Άμφισσας μαζικά, να παραδώσουμε την ανακοίνωση στο Επιστημονικό Συμβούλιο που συνεδριάζει στις 12 με θέμα το Κέντρο Υγείας της πόλης μας. 
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. 
ΖΗΤΑΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ KAI NOΣOKOMEIOY 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...