Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Βρε δεν πα'να φτωχέψει και ο τελευταίος Ελληνας, η Ελλάδα θα παραμένει στο ευρώ!!!

Είναι πλέον ξεκάθαρο οτι αυτά που περνάει ο λαός μας  λογω των πολιτικών που εφαρμόζονται πάνω του, έχουν ένα και μοναδικό σκοπό. 
Να σώσουν πάση θυσία το ευρώ και κατ'επέκταση την Ευρωζώνη και την ΕΕ. Οι κυβερνώντες το δηλώνουν σε κάθε τους ευκαιρία και εμείς καθόμαστε και τους ακούμε χωρίς αντίδραση. 
Τα στοιχεία που προκύπτουν από όσα έγιναν γνωστά μόλις χθές για τα εισοδήματα που δηλώθηκαν είναι σοκαριστικά. Μόλις 25.531 άτομα, που αντιπροσωπεύουν το 0,3% του συνόλου των Ελλήνων φορολογουμένων, δήλωσαν το 2011 ετήσιο εισόδημα πάνω από 100.000 ευρώ στην εφορία. Και από αυτούς, μόνο οι 45 εμφάνισαν εισόδημα μεγαλύτερο από 900.000 ευρώ. Απ'την άλλη, περίπου 5,1 εκατομμύρια φορολογούμενοι επί συνόλου 8 εκατομμυρίων, δηλαδή περίπου 2 στους 3, δήλωσαν εισοδήματα χαμηλότερα του ποσού των 12.000 ευρώ το χρόνο,  χρονιά που υπήρχε και το αφορολόγητο όριο εισοδήματος. Δηλαδή 2 στους 3 Ελληνες βρίσκονται στο όριο της φτώχειας. Δηλαδή σε πείσμα όλων των προβλέψεων απο πλευράς ΕΕ και ΔΝΤ πάμε απο το κακό στο χειρότερο. Τώρα που βρήκε ο Σαμαράς αυτά που δήλωσε προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος οτι δηλ. “η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της, σήμερα είναι μία νέα ημέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πιστοποιείται η παραμονή της χώρας μας στο ευρώ”, μόνο ένας Θεός ξέρει... Και βεβαίως βεβαίως δεν ξέχασε να "ανακαλύψει" για μια ακόμη φορά την "εκπληκτική αλλυλεγγύη" που διακρίνη τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Τί να πεί κανείς...Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Σαμαράς χτενίζετε...  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...