Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη κοροϊδία η ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!!

 Μόνο όσοι δεν χρωστούν ΚΑΜΙΑ δόση μπορούν να υπαχθούν σε αυτήν!

Τεράστια ...φούσκα αποδεικνύεται, τελικά, η πολυαναμενόμενη ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης για τα στεγαστικά δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, καθώς για να ενταχθεί κάποιος σε αυτήν θα πρέπει να μην έχει καθυστερήσει καμία δόση του δανείου του έως τώρα! Το μέγεθος, όμως, της κοροϊδίας δεν σταματάει εδώ, καθώς η παραπάνω προϋπόθεση δεν είναι η μόνη που απαιτείται για την υπαγωγή στη ρύθμιση!

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αποδείξει ότι το εισόδημά του έχει υποστεί μείωση τουλάχιστον 35% τη διετία 2011 – 2012, ενώ αποκλείονται όσοι δηλώνουν στην εφορία έσοδα άνω των 25.000 ευρώ!
Επίσης, εκτός ρύθμισης θα βρεθούν και αυτοί  που η αντικειμενική αξία της κύριας κατοικίας τους  υπερβαίνει τα 180.000 ευρώ.


Αν κάποιος συγκεντρώνει (!!!) όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορεί να ενταχθεί στη ρύθμιση που του επιτρέπει να μην καταβάλλει για δύο χρόνια τοκοχρεολυτική δόση, δόση για το κεφάλαιο και τον τόκο.
Στην περίοδο αυτή θα πληρώνει μόνο δόση ίση με τον τόκο που αναλογεί στο δάνειό του, η οποία θα υπολογίζεται με ευνοϊκό επιτόκιο 1,5%. Το δάνειο θα επιμηκύνεται για δύο χρόνια, όσο και η τοκοπληρωμή.


Πηγή: www.hxo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...