Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σπυρακη: Τελεία παραγραφος!..

Η ρεπόρτερ βγήκε στο παράθυρο, βαρώντας παλαμάκια υπέρ της κυβέρνησης. 
Μπράβο, ζήτω, ολέ !!! "Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται", είπε. "Η απάντηση στην τρόικα είναι... πως, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας μέχρι ύψους 200.000 ευρώ, δεν γίνονται.  Τελεία παράγραφος!" (εννοούσε Τελεία και παύλα!...). Αυτά της είπανε να πει αυτά είπε...
Βέβαια η ρεπόρτερ ξέχασε να αναφέρει και την άλλη άποψη, αυτή της Τρόϊκας, η οποία κατά τον εκπρόσωπό της, ΔΕΝ... πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα, πριν από το Eurogroup. Στην ερώτηση δε για το πότε θα γίνει αυτό, η απάντηση ήταν "διαφωτιστηκή". Θα επιστέψουν  "εφ'οσον και εάν διευθετηθούν τα θέματα που είναι γνωστά ως αγκάθια", δηλ. οι απολύσεις και οι πλειστηριασμοί. 
Απο τζάμπα μαγκιές, τζάμπα μάγκες και παπαγαλίσκους πάντως έχουμε χορτάσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...