Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ετοιμασίες πολέμου!!! Υπογραφή εξπρές για την αντιπυραυλική ασπίδα Ρωσίας - Καζακστάν.

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/12/map-russia-kazhakstan.jpg

Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία για την ενοποίηση των πυραυλικών συστημάτων Ρωσίας – Καζακστάν. Η υπογραφή του νομοθετικού διατάγματος από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στην σκιά των ισλαμοφασιστικών επιχειρήσεων εντός Ρωσικού εδάφους, περιγράφεται ως “Δημιουργία κοινού συστήματος αεράμυνας για την προστασία της Ρωσικής ομοσπονδίας και της Δημοκρατίας του Καζακστάν”.

Μία ματιά στον χάρτη καταδεικνύει ακριβώς τι θωρακίζει αυτή η ασπίδα και γιατί έγινε η επίσπευση της συμφωνίας τις τελευταίες ώρες. Το κρίσιμο σημείο είναι ότι η συμφωνία… περιλαμβάνει κοινή δράση των στρατευμάτων με ομοσπονδιακό σχέδιο σε περίπτωση πολέμου! Ως “συμπλήρωμα” της πυραυλικής ασπίδας. Τα στρατεύματα θα κινούνται με εντολές των προέδρων Ρωσίας και Καζακστάν, έπειτα από τις εισηγήσεις των αρχηγών στρατεύματος των δύο χωρών.

Η διοίκηση της αεράμυνας θα είναι στην Άλμα Άτα του Καζακστάν και η διάρκεια της συμφωνίας είναι πενταετής με αυτόματη ανανέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...