Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ η πατρίδα θα σας τιμωρήσει.

IMF EFSF TOTAL DISBURSEMENTS 1st and 2nd PROGRAMSΑπό τον Πόρτα – Πόρτα

Ακομη περιμενω να μου φερουν τις Υπογεγραμμενες Δανειακες Συμβασεις για τα 245,7δις ευρω !
Προβοπουλε….. πως δανειζεσαι ;
- Χωρις Νομιμες Υπογραφες απο Δανειστες ;
- Χωρις διαυγεια ;
- Πως προεκυψε μεσος ορος επιτοκιου 3,1% απο 4,5-5,5 ;
- Εχεις συνυπογραψει τις αλλαγες/προσθηκες σε ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ=ΕΠΙΤΟΚΙΑ στις Δανειακες Συμβασεις ;
BOND REDEMPTIONS 2014 and INTEREST RATE EZ COUNTRIESΠροβοπουλε… δεν ξερω τι λενε οι αλλοι για τις εποπτικες σου αρομδιοτητες και τα κενα στους ελεγχους ( Προτον,ΤΤ κλπ…)
Προβοπουλε… εγω ξερω οτι εσυ και ο Θωμοπουλος εισαστε Εθνικα και Αστικα Υπευθυνοι για τις Δανειακες Σyμβασεις της Ελληνικης Δημοκρατιας με τους Δανειστες ειτε αυτοι ειναι στη Δανειακη Ι οι δανειστριες χωρες ειτε στη Δανεθιακη ΙΙ ο EFSF.
Εαν λεω… εχουμε παρει 220δις και ειναι να παρουμε 245,7 δις μεχρι τελους των 2 προγραμματων… χωρις υπογεγραμμενες Δανειακες Συμβασεις…..
ΕΙΣΑΣΤΕ ΩΣ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ !!!!

Προβοπουλε….η Πατριδα δεν ειναι ΑΦΜ Τραπεζας να κανεις αβαβα και στραβα ματια και εξυπηρετησεις…!! η Πατριδα θα σε τιμωρησει.


 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...