Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΒΩΞΙΤΗ ΣΤΗ ΓΚΙΩΝΑ και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Γράφει ο petrosdiver.
Κατά την διεξαγωγή του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δελφών, της Τρίτης 28 Ιανουαρίου 2014 και τα όσα ευτράπελα συνέβησαν κατά την συζήτηση του πρώτου θέματος της ημερησίας διάταξης, για το ποιά θα είναι η θέση του Δήμου σε σχέση με την απόφαση του ΥΠΕΚΑ, να αδειοδοτήσει την εταιρεία S&B, προκειμένου να κάνει έρευνες για βωξίτη σε 47,5 χιλ. στρέμματα και εξορύξεις σε άλλα 3,5 χιλ. στρέμματα στην Γκιώνα. 
Αυτά λοιπόν που συνέβησαν, αποτελούν όνειδος και ταυτόχρονα ορίζουν το μέγεθος και την κατάντια της πολιτικής εξουσίας του τόπου μας.
Με έναν απερχόμενο Δήμαρχο, λείαν επιεικός απαράδεκτο και αξιοθρύνητο, με άποψη ταυτησμένη απόλυτα με αυτή της εταιρίας S&B. 
Με έναν πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο της διαδικασίας. 
Και με τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης να παραβρίσκονται σαν επισκέπτες για καφέ σε καφενείο, να λένε  ΝΑΙ στην συνέχιση της ανεξέλεγκτης καταστροφής της Γκιώνας. 
Παρά την μεγάλη και έντονη παρουσία των πολιτών για το συγκεκριμένο θέμα  και παρά την προσπάθεια ανάπτυξης του θέματος και απο  δημότες των χωριών της Γκιώνας και απο τη Δημοτική Παράταξη ''Πολίτες στο Προσκήνιο'', ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου προσπάθησε με πρόσχημα τον κανονισμό λειτουργίας, να μην επιτρέψει την ολοκληρωμένη παρουσίαση των προβλημάτων που προκύπτουν απο τις εξορύξεις. 
Στον συντοπίτης μας  από τα Καστέλλια κο  Δ. Μπάκα, ο οποίος πρώτος κατήγγειλε το θέμα με μηνυτήρια αναφορά εναντίον της S&B και έχει κάνει και μια εμπεριστατομένη έρευνα γύρω απο τα κοιτάσματα Βωξίτη στη Γιώνα, δεν εδόθει ο απαραίτητος  χρόνος για να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία. 
Στην συνέχεια παρουσιάζουμε αυτή την έρευνα διότι θα πρέπει όλοι οι συντοπίτες μας να ενημερωθούν και να καταλάβουν το έγλημα που συντελείτε στον τόπο μας, στο οποίο έγκλημα συνέναισε ο κ. Φουσέκης και οι συν αυτό.
(Βίντεο απο τη συζήτηση στη διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=1VLdgnTiEag&list=UUiUxBhuoVIFIpVNeMXwwcxg&feature=share ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...